Jump to content

Váha vzduchu

pavel45
 Share

Recommended Posts

Čau.Koupil jsem si octavku 2001, 1,9tdi 81kw a mam ten samy problem.Dostanu se k 2500 otačkam a padne to do nouzáku.Vůbec nevim co s tim a dostalo se ke mě hafo verzí jako ventil N75,váha vzduchu a nebo zanešené turbo.Ale váhu vzduchu jsem hodil kámošovi do auta a tam to jelo normálně s plným výkonem.Ale zase to neni pravidelný že to do toho nouzáku padá.Může někdo přihodit nějaký názor?Díky

Při vadnym N 75 padá do nouzáku při překročení plnícího tlaku. To je při první delší jízdě na plný plyn.

A může se to projevovat až při teplém motoru, protože když akceleruji trochu pri studeném tak to vže funguje dobře, ale když to je zahřáté tak to někdy není ono jak má být. a v 2500- 3000 se projeví trochu díra ve výkonu m ů že to být ten ventil?

Jestli ti to po opětovném nastartování chvíli jede normálně tak je to chyba kolem plníciho tlaku(turbo,hadičky,N75).Jestli nový start nemá vliv na výkon a auto stále nejede tak je to váha a nebo něco jiného.Když ti to píše překroč.pln.tlaku tak to může být (turbo,hadičky,N75).

Jestli ti to po opětovném nastartování chvíli jede normálně tak je to chyba kolem plníciho tlaku(turbo,hadičky,N75).Jestli nový start nemá vliv na výkon a auto stále nejede tak je to váha a nebo něco jiného.Když ti to píše překroč.pln.tlaku tak to může být (turbo,hadičky,N75).

a turbo se seká při 2500-3000 otáčkách, když je špinavé?