Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Potrpim si na detailoch ;)-_-

tak nikto :huh::(

tak nikto :huh::(

A klíček už máš, nebo stále aktualizuješ? :smich:

tak nikto  :huh:  :(

A klíček už máš, nebo stále aktualizuješ? :smich:

tak klucik by som mal mat od cosbyho ale este sa mi neozval :( preco?? mas klucik?? pava?? B)-_-

Jasně, že mám. komplet celou sadu, zámky + 2 klíče, co mi zbyly po montáži vystřelováku. Jeden je dokonce se světýlkem. :D

napisal som ti spravu na icq -_-

napisal som ti spravu na icq -_-

No. já ty klíče sice mám, ale prodávat ani dávat je nikomu nechci. Nechávám si je, někdy se můžou hodit.

• 3 týdny později...
A ja jsem asi magor, sundal jsem TDI a hodil tam HTP .-)hold kazdy radsi neco jineho :p

To je taky dobrý ::' To jako děláš chudáka a pak když někdo jede a chce tě předjet tak na to šlápneš nebo co ?? :t

Podle mě ať si tam každý dá co chce ne?? ;)

2V///RS: Teda zase si mě pobavil...,že chceš přesně vědět výšku znaku no to je pecka...viz. pojistka ::' Nic ve zlém ale jsi asi fakt nemocný :smich: ...... -_-

Ne je to jen prirozena obrana :-)kdyz jedu volno s rodinkou tak si kazdy mysli ze se sotva vlecu tak me nikdo nenuti zavodit nebo tak a mam klidek a kdyz se nejaky nabuseny jezdec zacne lepit ve sve orezle felde na muj kufr tak mu parkrat zakourim a on pochopi .)))

Jinak pro recesi na krizovatkach neznam nic lepsiho .)Je to mozna detinske ale nekdy to je fajn pocit slyset ducajici vozy s hochy kteri maji levou ruku frajersky lozenou na volantu a chteji udelat dojem na svou 17 ti letou buchtu.)))a muj family wagen je celkem s prehledem bouchne.)) :smich::smich:

no chlapci tak nikto? nema origo RS masku?? :unsure:

Nikdo tu asik eReSo nemá, tak si počkej, napřesrok ho idu koupit! :t

• 4 týdny později...

chlapci prosim napiste mi tie rozmery prosim dakujem -_-

:(

Zítra ti to sem hodím.

Zítra ti to sem hodím.

Diiiiiiiiiki -_-

Zítra ti to sem hodím.

hm.. Mello dufam ze si namna nezabudol -_-

:ph34r::wallbash: Ty jsi blázen....chlapče
:ph34r::wallbash: Ty jsi blázen....chlapče

:p

Tak sem tam na ponuku zasel a kdyz sem otevrel garaz tak me polila hruza...auto nikde..az pak mi docvaklo ze mam RSo v druhe garazi...ale tu mam kapku z ruky..budu muset zanechat tech vikendovych chlastacek..kazdopadne ja mam na RSu tohle... :)

post-9-1149439956.jpg

Tak sem tam na ponuku zasel a kdyz sem otevrel garaz tak me polila hruza...auto nikde..az pak mi docvaklo ze mam RSo v druhe garazi...ale tu mam kapku z ruky..budu muset zanechat tech vikendovych chlastacek..kazdopadne ja mam na RSu tohle... :)

;):D-_-

:smich::smich:

;) 53 mm

Posles mi na maila fotku Tvyho RS prosim?..podle fotky v avataru na tom mas zajimavy kola..odkud ses?

;) 53 mm

kua ja som asi blbec nepochopil som prosim upresny to ako je to zdola a ako je to z boku Dakujem -_-

V///RS: Chlapče, chlapče já si teda o sobě myslím, že jsem puntičkář, ale kam se na tebe hrabu. :smich:

V///RS: Chlapče, chlapče já si teda o sobě myslím, že jsem puntičkář, ale kam se na tebe hrabu. :smich:

:D-_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.