Jump to content

Řídící jednotka ABS

badi
 Share

Recommended Posts

Zdárec lidi.

Potřebuju pomoct :help: . Přestala mi fungovat řídící jednotka ABS. V servisu mi řekli, že do ní signál jde ale z ní již nikoliv -není tedy prasklá pojistka, kterou jsem už měnil. Jedná se mi o díl 6Q0698417. Zjistil jsem, že to je naprosto nedostatkový díl po všech vrakovištích. Všude mají jen na konci s písmenem. V servisu mi taky řekli, že náhrada neexistuje a že si musím sehnat přesně tuto. Nebo novou ale to se mnou málem švihlo, protože nová stojí strášný prachy.

Kdyby se někomu válela na stole......... tak jsem první kdo si o ni řekl ;-)

Předem dík za cokoliv

Badi

P.S. Pokročil jsem ve zjišťování náhrad ale jsem v tom čím dál tím víc zamotaný. V servisu mi řekli, že řídící jednotka má číslo 6Q0698417 ale ve skutečnosti v autě je na řídící jednotce vyražené číslo 6Q0614417. Na tohle číslo prý existuje náhrada 6Q0614417A a tuhle prý nahrazuje řídící jednotka rozdělená na hydraulickou část 6Q0698417 a elektronickou část 6Q0907375D a H. A jsem zase na začátku. Neudělá mi v tom někdo jasno?

post-7721-1254399636_thumb.jpg

Edited by badi