Johny007 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 SKODA OCTAVIA 1.6i , 74kW , 1997rok , kod motora:AEH . PROSÍM VÁS O POMOC : Uniká mi chladiaca kvapalina ked som dolial na MAX tak za priblizne 5-6tyzdnov je uz na MIN a neviem si s tym poradit. Myslite ze je to normalne??? Objednal som teraz : LIQUI MOLY - Utesňovač chladiča - prísada do chladiča , ktory by mal utesnit chladiaci system ... A teraz neviem ako to mam urobit , cital som ze do chladica ide priblizne 6litrov kvapaliny , ako mam postupovat??? Mám teraz dolu na pravo pri chladici co je uzáver tak mám vypustit vsetku kvapalinu??? Potom ked budem dolievat tak budem musiet uz zmiesat NEMRZNUCU s vodou + tu PRISADU DO CHLADICA??? cize mam naliat do nadrzky s chladiacou kvapalinou priblizne 6litrov zmiesanej kvapaliny ( nemrznucu+vodu+prisadu na utesnenie chladica) a ta kvapalina stecie do chladica alebo sa do chladica leje kvapalina zvlast??HM ... Alebo staci len doliat trochu tej prisady do nadrzky s chladiacou kvapalinou , ale zase tam asi potrva kym sa dostane do chladica si myslim , neviem ako to funguje... PROSIM O RADU .. alebo vas NAPAD , dakujem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 (edited) Nezakladaj zbytocne temy o tom istom!!!!! CO TAK SI PRECITAT NAVOD NA POUZITIE TOHO PRIPRAVKU. ROVNAKY PRISPEVOK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 Edited September 2, 2009 by PROCHY603 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Nic tam nelej. Najdi místo kde to utíká a oprav to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts