Přejít na obsah

AKO POUZIT PRISADU DO CHLADICA ? ? ?


Johny007

Doporučené příspěvky

SKODA OCTAVIA 1.6i , 74kW , 1997rok , kod motora:AEH .

PROSÍM VÁS O POMOC :

Uniká mi chladiaca kvapalina ked som dolial na MAX tak za priblizne 5-6tyzdnov je uz na MIN a neviem si s tym poradit. Myslite ze je to normalne??? Objednal som teraz : LIQUI MOLY - Utesňovač chladiča - prísada do chladiča , ktory by mal utesnit chladiaci system ... A teraz neviem ako to mam urobit , cital som ze do chladica ide priblizne 6litrov kvapaliny , ako mam postupovat???

Mám teraz dolu na pravo pri chladici co je uzáver tak mám vypustit vsetku kvapalinu??? Potom ked budem dolievat tak budem musiet uz zmiesat NEMRZNUCU s vodou + tu PRISADU DO CHLADICA??? cize mam naliat do nadrzky s chladiacou kvapalinou priblizne 6litrov zmiesanej kvapaliny ( nemrznucu+vodu+prisadu na utesnenie chladica) a ta kvapalina stecie do chladica alebo sa do chladica leje kvapalina zvlast??HM ... Alebo staci len doliat trochu tej prisady do nadrzky s chladiacou kvapalinou , ale zase tam asi potrva kym sa dostane do chladica si myslim , neviem ako to funguje... PROSIM O RADU .. alebo vas NAPAD , dakujem ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...