Řehoř Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) Zdravím vás pánové, koupil jsem si navigaci DX typu B a k tomu TMC box a nemůžu nikde sehnat schéma, jak se to zapojuje v Octavii. Dílenská příručka uvádí schéma zapojení neCANové navigace, ELSA je na tom stejně, už nevím, kam se obrátit. Skoro jako kdyby to bylo něco tajného. Ach jo, kdybyste to někdo měl, byl bych opravdu vděčný... Anebo stačí odpověď, zdali to stačí zapojit podle Fabie. Ta, jak tak tam do těch schémat koukám, rovnou počítá s CANem. Díky, Řehoř. Editováno: 3. Září 2009, autor: Řehoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Tak uz mam jasno,jde to zapojit podle DP Fabie.Odpadaji tri draty a vsechno,co se pise na Maxi Doyu se posila z TMC po CAN-Bus. Mam jen jednu nejasnost: DP pro Octavii uvadi znaceni CANu komfortniho systemu jako A-Bus a B-Bus. Cemu to odpovida? A-Bus je CAN-H? a B-Bus je CAN-L? Diky za odpoved a omlouvam se,ze to tady zatezuji,pro nekoho,trivialnimi otazkami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 No tak jsem si to zjistil sám... A-Bus je CAN-H a B-Bus je CAN-L... To jenom pro ty, které by to zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 SCHÉMA pro Can OI platí ze Superba,tak je vše jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 4. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Díky Cosby, jasně, už jsem na to taky koukal, ale předtím jsem to zjistil porovnáním s Fabií a taky to tak pasuje. Šlo mi jen o to nepřehodit mezi sebou Can-H a Can-L, abych si zbytečně při montáži nezadělal na problémy. Ted už jen sehnat konektory a ten kousek antény mezi Navi a TMC a jde se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Když Can přehodíš,nic se neděje,jen ti to nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stredis Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak já se zeptám taky. Mám Dx navigaci číslem 1U0 035 191 B a chtěl bych vědět, co potřebuju abych to rozchodil na maxidotu. Co jsem tak vyčetl, tak stačí TMC. Je to tak?? A kde ho kdyžtak koupit. Jinak mám to do passatu, tak snad v tom nebude problém. Předem díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 http://www.antiradary-distributor.cz/vw-sk...ci-p-20501.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 9. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2009 (editace) K rozchození B-čkové navigace na MaxiDotu je třeba TMC tuner. Ovšem musí být CANový. Takže aby končil číslem 894A nebo 895A. Já osobně sehnal z Fabie 3B0 919 895A, takže by měl chodit. Ten odkaz, který je příspěvek nade mnou je, podle mého soudu, na tuner ne-CANový. Takže ten by Ti nepomohl. Jde o to, že navigace typu A, která se dávala do Oktávek prvně, posílá na Maxík data po třech drátech, tak je to také nakresleno v DP pro Octavii. Později se dávaly navigace typu B anebo C a ty už píší na Maxík po CANu přes TMC tuner. Zapojení je jako u Superbu nebo, podle mě, to sedí taky s Fabií. Takže musíš sehnat CANový TMC tuner. Tolik moje odpověď, prozatím teoretika, do auta to budu dávat až během dvou či tří týdnů, pak bych mohl poradit víc, ale určitě jsou tady zkušenější lidi... Edit: Takže už nejsem jen teoretik, navigace běhá, píše na maxík, takže to, co jsem psal, je pravda... Editováno: 1. Říjen 2009, autor: Řehoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Taky hodím něco do placu , předělával sem navigaci z canbusový na necanovou protože kamarád co ji měl v autě tak mu ji ukradli a koupil si s indexem A panel sem rozchodil ale multifunkční volant nejde a zjistil sem že tam musí bejt jiná ř.j. na volant když to nechodí po canu nevíte kde bych ji sehnal? teda kromě toho že si ji pudu koupit do škodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Ale jde,jen se to musí umět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolecek1991 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Nevíte kde seženu canový TMC tuner s elektroinstalaci ? Děkuji předem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.