ViperCZ Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Divně mi vrčí ventilátor, je jedno kam vzduch nasměruju (okna, kabina,nohy...) a čím rychleji je puštěný tím více a nepříjemněji to "vrčí". Začalo to náhle bez jakýchkoli předchozích náznaků. Na 1čku to není skoro slyšet, ale 2+ je to opravdu nepříjemný. Kde ho najdu, jak se k němu dostat, kolik stojí novej. 1čková Fabie 1,4MPi rv. 2002 Comfort (bez klima). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) Nenafoukal sis do něj listí? Jinak je za přihrádkou spolujezdce Editováno: 6. Listopad 2008, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 zkus nejdříve vyndat filtr (zespodu palubky u spolujezdce) a trochu v té díře zašátrej vysavačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 (editace) tak to je mozny ze to bude tim, protoze neco (jakysi plast s dvema pojizdnymy zarazkami) sem pri sexu s pritelkyni na predni sedacce jaksi odstrcil, takze mozna bude problem tam. Hned na to mrknu a dam vedet EDIT: necituj předcházející příspěvky Editováno: 6. Listopad 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Tak ve filtru bylo hafo listí, po jeho vycisteni vysavacem ovsem zadne zlepseni . List by to byt mohl, ovsem vysavac ktery by asi list vysal z potrubi nemam k dispozici, nebo to neni listem. Zkratak dela to poead, dalsi navrhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Zkontroluj jestli si filtr dál zpátky dobře, pokud netěsní(nedoléhá) dělá to pak strašný randál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Jiank vydělat schránku před spolujezdcem a vytáhnout ventilátor a zkusit ho vysát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Filtr tam sel tak normalne, proste zlehka zasunout. zkusim se dostat k tomu ventilatoru. Akorat budu muset opatrit torx na klacku ( nemam mno ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Rozdělej ventilátor. Já tam měl chycenej list na vrtuli a to byl kravál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Filtr tam sel tak normalne, proste zlehka zasunout. zkusim se dostat k tomu ventilatoru. Akorat budu muset opatrit torx na klacku ( nemam mno )Ale to je přece základ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Vim vim ze to je zaklad, taky se stydim. vzdy kdyz neco potrebuju udelam si to ve skole (automechanik), ale ted zrovna sem v aut. servise a tam si moc fusovat nemuzu. Zitra koupim bit a jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Tak mi ti teda odpúšťame Hoď si foto do avataru ať víme čím jezdíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 sry za OT: Sezenu kvalitni fotak a mji cervenou dracici vam predstavim blize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 omlouvam se za prodlevu, bylo hodne skoly, takze sem nemel cas na nic sahnout. Zitra jdu konecne koupit torx a vrhnu se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ahoj mám problém s pískáním ventilace. Pískání je slyšitelné až na 3. a 4. stupeň. Má tu s tím někdo zkušenosti??? Auto mám ještě v záruce, ale servis se pokaždý tváří jakoby nic a že se mi asi něco zdá apod. Pokaždý to jen promažou a jdou od toho. Za 14 dní samozřejmě vše znovu. Už mě to pěkně štve. Jak moc komplikovaná a nákladná může být výměna ventilátorů?? Vyplatí se dál ztrácet nervy s "ODBORNIKY" v autorizovaných servisech?? Díky moc všem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Pokud to mas v zaruce tak nevahej servis otravovat.. resp. behem yarucni dobz je na to servis potom kutilove.. pripadne pokud to pokayde uznaji jako reklamaci.. tak jim to muzes zkusit pohrozit, ze chces prachy zpet.. (asi) Vim, ze jsem ti moic neporadil k tematu.. ale takhle bych to resil ja.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Mazání moc nepomahá, hlavně v zimě se vrčení rádo vrací... dokud se to trochu neohřeje. Výměna je rychlejší než samotné namazání ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Pokud to mas v zaruce tak nevahej servis otravovat.. resp. behem yarucni dobz je na to servis potom kutilove.. pripadne pokud to pokayde uznaji jako reklamaci.. tak jim to muzes zkusit pohrozit, ze chces prachy zpet.. (asi) Vim, ze jsem ti moic neporadil k tematu.. ale takhle bych to resil ja.. Díky každá rada dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Mazání moc nepomahá, hlavně v zimě se vrčení rádo vrací... dokud se to trochu neohřeje.Výměna je rychlejší než samotné namazání ;-) Kéž by si tohle uvědomily i v tom servisu. Je krize tak se snažej ušetřit protože "proč to budem měnit když tu máme spoustu WD-čka, von dá časem pokoj" nikdy jsem neměl takový problémy nechat něco spravit dokud jsem nezačal jezdit do autorizovanejch servisů. Každopádně to budu zkoušet dál. Pro všechny případy....ty už jsi to někdy měnil?? Jakej je zhruba tak postup? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ne, jen sem si to promazával, bylo to trochu lepší, ale teď v zimě se to vrátilo - má na to vliv teplota. Navíc mám auto už 5let starý. Sundá se celý kaslík spolujezdce, pak se k tomu dá dostat, ještě je potřeba myslím odpojit pár kabelů v cestě. Za 1,5-2hodky jsem to měl rozebraný, prostříklý a složený, to jsem to dělal poprvé v životě a ještě koukal na servo cirkulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Pokud se bavime jenom o ventilatoru, tak vydelas prihradku spolujezdce, povolis tusim 4 sroubky odpojis a mas ho venku. Patrne das novy kus, zasroubujes... alespon si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ne, jen sem si to promazával, bylo to trochu lepší, ale teď v zimě se to vrátilo - má na to vliv teplota. Navíc mám auto už 5let starý.Sundá se celý kaslík spolujezdce, pak se k tomu dá dostat, ještě je potřeba myslím odpojit pár kabelů v cestě. Za 1,5-2hodky jsem to měl rozebraný, prostříklý a složený, to jsem to dělal poprvé v životě a ještě koukal na servo cirkulace. S tou teplotou souhlasím, v ždy když mám topení puštěný dýl jak hoďku tak už se pískání neprojevuje. Problém je v tom že vetšina mých cest není tak dlouhá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Pro všechny případy, kdybych neuspěl s reklamacema jsem se koukal různě po internetu za kolik by se tak dal pořídit a kde, ale zatím jsem ho nikde nenašel. Neměl by tu nekdo tip kde by takovýhle věcičky mohli mít?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik110 Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Už jsem ho našel http://www.automedik.cz/nahradni-dily-chla...8&pid=32682 , ale když se tak dívám na cenu raději se budu snažit to reklamovat.......každopádně i tak kdyby tu měl někdo s výměnou zkušenosti budu rád za sdělení zkušeností. plus kdyby bylo možné nejáké foto bylo by to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Ty kravo.. to je palka jak blazen.. asi nebudu s jeho cistenim otalet.. predstava ze se polame.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.