Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar chlapi,

včera ráno jsem sedl do auta a od cca 20km/h slyším nepříjemný škrkavý/škrábavý kovový zvuk od leve strany auta. S motorem to nemá nic společného, pokud za jízdy vyřadím rychlost tak zvuk je stejný a mění se podle rychlosti jízdy auta.

Co to kurňa může být?

Upraveno od kenny_fx

Myslim,že kamienok medzi kotučom a plechom brzd.štítu na prednych brzdach.

Je to ze zadni časti auta nebo ze předu

Upraveno od ladda

• Autor

tak jestli je to kamínek, tak sám vypadnout nechce :-/ (o vikendu se na to zkusím podívat).

A jestli to jde z predniho nebo zadniho nejde za jizdy poznat :-/

Někdy se stane že sám kamínek nevypadne. Chce to odtáhnou krycí plech od kotouče a trochu ho poklepat aby se příp.odlepil.

• Autor

no snad to zvládnu...

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak kolo sundané a nic jsem tam nenasel.... vše je ok.

• 4 týdny později...

Nazdar,

mam vcelku podobny problem. Pri brzdeni je pocut skrabavy kovovy zvuk z prednej lavej napravy. Minuly tyzden som menil kotuce aj dosky, jazdil som uplne v pohode az do vcera kedy to zacalo brutal skrabat. Zaujimave je ze ked cuvam a zabrzdim tak nic. Napadlo ma este ze ci nieco nemohli posahat ked som bol menit pneumatiky 3 dni dozadu ale myslim, ze by sa to prejavilo okamzite. neviem. Vopred dakujem za pomoc.

Nazdar,

mam vcelku podobny problem. Pri brzdeni je pocut skrabavy kovovy zvuk z prednej lavej napravy. Minuly tyzden som menil kotuce aj dosky, jazdil som uplne v pohode az do vcera kedy to zacalo brutal skrabat. Zaujimave je ze ked cuvam a zabrzdim tak nic. Napadlo ma este ze ci nieco nemohli posahat ked som bol menit pneumatiky 3 dni dozadu ale myslim, ze by sa to prejavilo okamzite. neviem. Vopred dakujem za pomoc.

skus pozriet "cisto teoreticky, ale mne sa to stalo prakticky" ci sa ti kotuc nedotyka barana. mne pri vymene tiez skrelo, a boll to tento problem. oni totiz v servise niekedy zabudnu premerat stary kotuc a daju novy, ktory ma trosku ine rozmery ci uz na obvod alebo na hlbku zapustenia. vazne sa mi to stalo v servise. argument bol taky ze oni za to nemozu ze objednali podla cisla karoserie ale na tu sa vyrabaju 3 druhy kotucov tak dali podla roku vyroby, ale ten nesedel lebo auto malo uz vyrobu buduceho roku. moja bola 12/08 ale modelovy rok 99 resp RS

• 3 týdny později...
  • Autor

chlapi, tak bylo to ložisko, dnes vyměněno a je ticho.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.