Martin Kuře Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Ahoj, poraďte někdo prosím jak sundám u supa zadní plato, abych ho mohl vyčistit ? Nechci to rvát abych něco neulomil. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Z kufru odpojit brzdové světlo, pokud to jde tak sklopit zadní opěradla a pak něco strčit pod plato (třeba šroubovák) a vycvaknout na krajích a uprostřed. A pak jen vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 ked nemam sklapacie sedadla, tak ako? uz dva krat som s tym bojoval a vzdy bez uspechu za brzdove svetlo mi obcas vleti kadejaky hmyz a blbec tam umrie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 mam rovnaky problem so sedackami ani nepohnem. neslo by to plato vytlacit z dola? myslim ze su diery v tom plechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) Tak mám problém. Potřebuju vyndat zadní plato a nedaří se.Ruce už mám celý doškrabaný a plato furt drží. V kuftu jsem ze spodní části plata vycvakl tři plechový packy a dál nevím co. Sedačky nemám sklovpný.Ležím v kufru a skouším s tím nějak hejbat dopředu,dozadu a nic. :help: Editováno: 13. Březen 2010, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Jestli potřebuješ jen vyndat to brzdové světlo, tak nemusíš vyndávat plato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Chci to rovnou i vyčistit.ale ted se zadarilo.´dělal jsem si to už na předešlým passatovi,tak sem myslel že to bude stejný,ale je to uplně jiný.Drží to tam takový 3 ozubený plechy ,tak doufám že to půjde i zpátky.jdu to vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 tak tam jsou ze sedadlama takový plechový packy s ostrýma špicama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Ten plech měl zůstat na platu a v tom plechu je palstový količek který se pak zacvakne do karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 aha,ale šlo to i pěkně nacvaknout zpět tak je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotlarpavel Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 S tím hmyzem za třetí brzdovkou za oknem na platě jsem to vyřešil tak, že jsem na hadici kompresoru nasadil menší hadičku a jednoduše ty mrtvoly vyfoukal, ale bacha ať nefouká kompresor vodu, vypadá to pak blbě, ale po uschnutí je to dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.