Přejít na obsah

petr vlach

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    446
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem petr vlach

  1. Auto Esa, je dceřiná společnost aaa auto :-)
  2. Pavska: Měl jsem stejnej problém. Byly to trafa. Jedno se mě podařilo koupit nový na inzerát za 2 000,-Kč, že borcovy nepasovalo na A6 a druhý jsem kupoval tady: http://www.jb-tuning.cz/www-jb-tuning-cz/eshop/130-1-Ridici-jednotky-xenon/0/5/7129-Ridici-jednotka-SKODA-SUPERB-1-xenony
  3. Přesně tak jak píše michal2009 a vick! Radši koukni po vrakáčí a sbazarech. Mě se porařilo na supa koupit bixenon včetně trafa, a ostatního za 2900,-Kč byl krásně čirej. Dodělej hlavně ostřiky. Ve škodovce u nás na Řípské v Brně, když jsem ten světlomet sháněl, chtěli 25 000,-Kč/bez DPH a holej
  4. Přesně tak, jakoukoliv s označením D2S. Neber ale ty čínský kolem 600,-Kč. Za chvíli se vysvítí. A nejlepší světlo je 4500K
  5. Ne, je to normální jev! Když někoho uvidíš s tím autem, tak se ho zeptej a uvidíš že to bude to stejný. Můžeš být klidnej
  6. Přesně toto mě dělalo taky, mezi 3 a 4. Dělalo mě to jak u passata, tak i u supa. Kámošovy to dělá taky. Dělá to určo i všem tady, kdo má automat. Je to normální jev.
  7. Na to kašly, víš přece kdy jsi to měnil.Nech si to přes vag nastavit na vůj interval.
  8. Stalo se mě na stejným motoru minulej rok naprosto to stejný jak tobě.Jedu,jedu a najednou jak když vypneš klíček. Pak už jen odtahovka. Já platil za komplet repas v Bosch servisu tuším 22 000,-Kč/bez DPH. Byla vypálená prej jen elektrika, ale mění prej rovnou vše, jinak bych byl za chvíli zase s čerpadlem u nich. Na této opravě nešetři, ať s tebou někdo nevydrbe.
  9. Je to tak, ale já jsem si to musel nechat nastavit(aktivovat)Nevím už ale jak to dělal.Teď mám alarm Magicar a tam je nastvený že když zamknu pagerem auto, tak se mě okna zavřou.
  10. Musíš povolit vstřik a zastartova.Takhle postupně všechny
  11. Tak auto je už doma.Nakonec jsem ještě koukal co mě servisák řekl.Doslova: TO CO MÁTE V NÁDRŽI ASI NEBUDE NAFTA. Tankuju na Benzině a poslední tankovaní vyjímečně proběhlo na Schell.Natankoval jsem tři čtvrtě nádrže toho lepšího dieselu(myslím že se to jmenuje V-power diesel). Prej po tom spárování jednotek nastartovali auto a vylítl z něj šílenej kouř že jim to spustilo i požární hlásič.Smrdělo to jak močovina.Zalepilo to všechny vstřiky, prej dost brutálně a naftovej filtr taky.Takže vyčerpal vše z nádrže.Nechal mě vzorek ve nádobě a plave v tom jakejsi sliz.Vypadá to jako sopel, nebo med, opravdu hnus!Těžko říct, jak se toto mohlo stát.Vím že kámoš tankoval do své Zafiry jen na schell a měl se vstřikama taky problémy. Hlavně že je už auto hotový.Koupil jsem konečně i baterku která tam má bejt, protože jsem měl slabší než se tam dává(74Ah 680a).Teď mám Varta silver dynamic 85Ah 800a a jak je to čerpadlo pěkně naštelovaný, tak v kombinaci s tou silnou baterku je startování nádhera:-) Jen to byl opravdu drahej špás. Repas čerpadla 22 900,-Kč cena za servis 15 250,-Kč celkem teda - 38 150,-Kč Doufám že teď nebude na řadě turbo, nebo další dražší díly! Je to fajn pocit mít po tak dlouhé době zpět svoje auto.
  12. Tak to jsem zvědav, protože to bude určitě šílená operace, ale určitě ti tady někdo poradí. Proč taková změna?
  13. Pokud máš 2.5tdi tak tam sice v nádrži čerpadlo je, ale to čerpadlo nečerpá z nádrže naftu ven, ale jen přečerpává v komorách.Naftu z nádrže si tahá vstřikovací čerpadlo a do toho by se vzduch neměl zbytečně dostávat.
  14. To už se tu taky řešilo, ale filtr vyměníš jednoduše a to tak, ho vyndáš a vyhodíš:-) Novej pořádně zalij naftou i hadice a pak pomocí odvzdušňovacího šroubu co je na filtru ovzdušni.Možná se ti to trochu zavzdušní, tak povolit vstřiky a mělo by to bejt good. Já kdysi když jsem měnil poprvé filtr, tak jsem prostě vyměnil kus za kus a startoval do té doby než to chytlo.Bylo to opravdu hodně startů a pak jsem zjistil jakej jsem vůůůůl. Počkej na další rady, jsou tu daleko zkušenější kluci, tak mají třeba lepší recept jak na to.Mě ho teď měnili v servisu.
  15. Takže konečně dobrý zprávy.Teď mně volal kámoš co rekonstruuje naproti toho servisu kde mám auto domek, že viděl jak mají supa už nastartovanýho.Tak jsem zvědav co mě zavolají.To je mazec jak může auto ovlivnit náladu:-)
  16. Já taky doufám, protože je to fakt zoufalost bez svýho auta.Teším se moc na ten pocit až do něj po té dlouh době sednu.To bude chvíli jak v cizím autě:-)
  17. Přesně tak, jsou to klapky.Už se to tu někde řešilo.Mě to dělá taky.
  18. Takže v servisu nastavili znova celej motor a nechce jim to pořád chytit.Volal jsem tedy panu Gobymu, co jsem dával člen Komcemm http://forum.skodahome.cz/topic/120841-25tdi-120kw-cuka/page-2#entry1776031 a říkal že se musí spárovat řídící jednotka motoru, čerpadla a imo., pak to pofrčí.Já nemám ale servisní klíček kde je pin, tak se musí vyčíst z budíků a na to je potřeba nějaká spešl mašinka.Koukal jsem jak ďas, když mě pan Goby navrhnul že by dojel z Prahy k Nám do Šlapanic u Brna a vyčetl pin z budíků a chtěl jen 1 500,-Kč.Nakonec bratr od sevisáka tu mašinku má, tak to vyčte i on, ale klobou dolů před panem Gobym!Dobří lidé nevymřeli!
  19. Jsem zvědavej jestli máme nakonec stejnej problém.
×
×
  • Vytvořit nový...