Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pěkná cena. To bych si nakoupil rovnou tak 3 kousky  :kol-28:

• 6 měsíců později...

nožičky můžeš samozřejmě zkrátit. Na funkci to nemá vliv. Dělaji se dlouhý s rezervou. 

vďaka

preletoval som poistku a šlape TO =)

• 4 týdny později...

mam dotaz mam fabia 2000 rok sdi a furt mě smrdělo něco ve vozé pote sem hledal a nasel ten to odpor celí poleptaný plastem očistil sem ho a vypadá tak to nevím proč tam mam dole u toho odporu ty drátky funguje mě normálně  mam ho vyměnit nebo na to kašlat

post-79090-0-33161000-1387468039_thumb.j

post-79090-0-81400900-1387468046_thumb.j

to tam dal niekto aby mu asi neodchádzal odpor  stále =) 

starý odpor som vytrhol kliešťami a new priletoval... v elektrosúčiastkách stál 1€= 26Kč

Upraveno od bobkuuu

• 1 měsíc později...

Tak dnes odešel Vika odpor-nejhorší je,že mrzne není chuť to rozdělávat

Taky jsem tam dal před týdnem Viku a včera vyměnil i ventilátor. Přemýšlím, že zkusím ten origo opravit výměnou té pojistky a pokud odejde Vika tak tam dát ten opravený...

Odpor jde úplně jednoduše.Kup si tepelnou pojistku se správnými hodnotami a pak rozlom elektrikářskou čokoládu a vyndej ty vnitřky.Potom je našroubuj na ty vývody a pak do těch druhých tu tepelnou pojistku.Mám to tak už tři měsíce a pohoda,jede to jak má.Cena za opravu cca 20 Kč.

to tam dal niekto aby mu asi neodchádzal odpor  stále =) 

starý odpor som vytrhol kliešťami a new priletoval... v elektrosúčiastkách stál 1€= 26Kč

Jak jsi to letoval,když se cín se taví při menší teplotě než má ten odpor?Ta tepelná pojistka tam je navařená právě k vůli těm teplotám.

Upraveno od Fosgen

Fosgen-dobrej nápad s tou čokoládou,ale já vůl ten origo vyhodil,na Viku dávat nebudu.Ani jsem nebyl v autě ještě to vymontovat,ale jak to hořelo,tak černej dým z průduchů topení-tak asi Vika dostal pořádně,když tak kouřilo ze všech stran.

V týdnu zajedu na vrakoviště a podívám se na origo a udělám to dle Fosgena.

V tom odkazu je min množství 10ks odběr,jinak bych to měl ve středu doma

Já jsem tam byl osobně a bral jsem jenom dva kusy.

Fosgen,tak jsem našel človíčka co mě koupil také 2ks přímo na prodejně-ono to platí jen na dobírku,ještě sehnat starý origo a může se jezdit,na vrakáči jsem nesehnal.

Opraveno a už zase foukáme-na vrakáči 100kč a new odpor.Doufám,že to vydrží

Upraveno od bobo

• 2 týdny později...

Lidičky,potřebuju ještě jednu radu-kam směřují šipky na pylovém filtru??já vůl starý vytáhnul a nekoukl jsem na jakou stranu má být otočený-nyní ho mám že šipky jdou na stranu k řidiči-nemá to být na stranu spolujezdce?

Nikdy jsem to neresil, vždycky, když jsem ho vyndal, tak jsem dával rovnou novej..

I novej má mít určitej směr airflowu. Ventilátor fouká zprava, když to vezmu z pohledu sedícího člověka. Takže špinavější strana má bejt taky napravo, airflow šipka by tedy měla ukazovat směrem k řidiči. 

správne  :kol-47:

Děkuju,tak to mám dobře nasazeno

čus kluci.Jsem si bezradnej a doufanm že budete moje záchrana.Mam fabku 2000 SDI a hřeje se mi kabel na bateriaku pod č.2 Nějak jsem se tady začetl o tom podělaným odporu a tak nějak jsem si vzpomněl že mi to začlo hořet když jsem dalvětrak na 4 Je možné že je to tím odporem?

No ventilátor má na 4 docela velkej odběr a pokud ho máš zatuhlej, tak by se to tak mohlo projevit, nicméně by to měla vzít pojistka... Nehřeje se to i na ostatní rychlosti ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.