Přejít na obsah

bojler

Doporučené příspěvky

Galvi: teď koukám a u Fabie (bez akčního modelu) se dají objednat třeba u výbavy Ambition za příplatek 2200 kč.

 

EDIT: ale otázka je, zda jsou natáčecí, píšou tam projektorové světlomety, na fotce jsou podle výše uvedených fotek natáčecí, ale podle popisu se o natáčení nepíše. Takže baboraď.

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsou natáčecí, jsou to projektory ale s pevnou čočkou - obrázek u Mavericka druhý zleva. V konfigurátoru mají tam blbý obrázek. Mrkni na Fabii RS nebo Scout, tam je u světel přímo napsáno "...s natáčením". U Ambition je to příplatek pouze místo normálních (bez čočky) na světla s pevnou čočkou.

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přišel reklamní mail a u Rapidu Spaceback se u leasingu změnila prodloužená záruka na novou variantu 5 let/100 000km. Původně byla na 4roky/60000km a zimní kola. Jaký vliv to má (jestli nějaký) i na úročení jsem nezjišťoval.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tam záleží především na ceně. Pokud to má fungovat pro soukromé osoby musí součet splátek +/- odpovídat ztrátě ceny vozidla za dané období. Tedy leasingovka by profitovala ze slevy kterou u prodejce/automobilky vyjedná. Navíc má obvykle leasingovka spoustu omezujících podmínek - servis výhradně v autorizáku, vrácení v původním stavu tzn. nemožnost úprav svépomocí atd. Mám firemní auto v operativním leasingu a je to pohodlné leč pro soukromou osobu bych to považoval za drahé.

Měsíční pronájem za Fabii/Rapid bych akceptoval ve výši 3-4 tis. Kč při nájezdu 15tis.Km ročně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím s Flagem, do 5000 kč měsíčně bych byl ochotný dát za Fabii, ale ne třeba 8000 kč, jako je to pro podniky apod. :) nic méně, není úplně pravda, že se auto na operák nedá upravovat. Třeba kamarád na Rapidu může mít zatmavený zadní světla, černou střechu, jiné žárovky apod. :) takže určité možnosti tam jsou. Samozřejmě dát tam 19" kola a stavitelný podvozek možné není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu je příklad operáku pro soukromou osobu.

Nový vůz Škoda Fabia (roční nájezd 20 000km.)

ŠKODA Fabia TOUR Ambition 1.2 TSI 63 kW s metalickým lakem (černá Magic, modrá Race, stříbrná Brilliant, šedá Metal, bílá Moon, zelená Rallye), 
interiér Onyx, Deakt. airbagu spolujezdce, Rezervní kolo ocelové (plnohodn.), zvedák vozu, klíč na kola, Paket TOUR (RS nárazník s mlhovými světlomety 
(kliky a zrcátka v barvě vozu), Klimatizace, Rádio Swing, MAXIDOT (multifunkční display), Litá kola 15" ROTARE, SUNSET, Černý paket - černá přední 
projektorová světla, Malý kožený paket s tříramenným volantem, Tempomat), Paket TOUR Ambition Plus (Vyhřívání předních sedadel, Parkovací senzory 
vzadu, Loketní opěrka vpředu)
Cena měsíčně po dobu 1roku je včetně pojištění se spoluúčastí 1% je 3730kč.
Editováno: , autor: Voice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to vidím takhle: na Roomsteru jsem za pět let ztratil 100tis. +40 tis pojistěni. To mi vychází na 2330/měs. Roomster jsem kupoval roční s nájezdem 2300km za 250tis. U nového auta bude ztráta ještě větší. Tedy zaplatit např. 3500 a mít každý rok nové auto mi nepřijde špatné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...