Zvláštne zvuky - Motor 1.6 MPI - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Zvláštne zvuky

Bandi

Doporučené příspěvky

Ahoj niekto .Octavia tour, 1.6 benzín,75kW začala asi po najazdených 2000 km vydávať zvláštny cvakajúci zvuk.Zvuk vychádza spod kapoty.Ide to z nádoby z aktívnym uhlím. Auto už niekoľkokrát testovali, všetko je v poriadku. Podľa Vás je to normálny jav? Diky za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bandi napsal:
Ahoj niekto .Octavia tour, 1.6 benzín,75kW začala asi po najazdených 2000 km vydávať zvláštny cvakajúci zvuk.Zvuk vychádza spod kapoty.Ide to z nádoby z aktívnym uhlím. Auto už niekoľkokrát testovali, všetko je v poriadku. Podľa Vás je to normálny jav? Diky za odpoved.

Mě bylo řečeno, že je to normální.

Odkaz ke komentáři

Gus napsal:
Mě to dělá po zahřátí motoru u RSa taky.a též sem se chtěl zeptat jestli je to normální

je to normální,mám 1.6.75Kw a dělá mi to taky byl jsem s tím u kolika servisu a jeto normoš, to je nějaká pumpa myslím že na servo, takže to vůůůůbec neřešte, je to ok...

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
Host Guest_Petr

Občasné cvakání z nádobky s uhlím je ok. Dělá to ventil, který otevírá hadici do sání - aby se nasálo a spálilo to, co se zachytilo na tom "živočišném uhlí" . Ten ventil otevírá stídavě cca 1sec, aby to neovlivňovalo výrazně podtlak v sání.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...