Bandi Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ahoj niekto .Octavia tour, 1.6 benzín,75kW začala asi po najazdených 2000 km vydávať zvláštny cvakajúci zvuk.Zvuk vychádza spod kapoty.Ide to z nádoby z aktívnym uhlím. Auto už niekoľkokrát testovali, všetko je v poriadku. Podľa Vás je to normálny jav? Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ahoj niekto .Octavia tour, 1.6 benzín,75kW začala asi po najazdených 2000 km vydávať zvláštny cvakajúci zvuk.Zvuk vychádza spod kapoty.Ide to z nádoby z aktívnym uhlím. Auto už niekoľkokrát testovali, všetko je v poriadku. Podľa Vás je to normálny jav? Diky za odpoved. Mě bylo řečeno, že je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Mě to dělá po zahřátí motoru u RSa taky.a též sem se chtěl zeptat jestli je to normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.gets Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Mě to dělá po zahřátí motoru u RSa taky.a též sem se chtěl zeptat jestli je to normální je to normální,mám 1.6.75Kw a dělá mi to taky byl jsem s tím u kolika servisu a jeto normoš, to je nějaká pumpa myslím že na servo, takže to vůůůůbec neřešte, je to ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 holněkteré cvakání je nomální,ujo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 No mne to driv nedelalo, ted uz mi to tak pul roku dela, ale jezdi normalni, tak to mrdam, stejne tam je tech zvuku vic z tech plastu a kovu vevnitr a tohle dovnitr slyset neni (74kW - AKL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Taky mi bylo řečeno, že je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Petr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Občasné cvakání z nádobky s uhlím je ok. Dělá to ventil, který otevírá hadici do sání - aby se nasálo a spálilo to, co se zachytilo na tom "živočišném uhlí" . Ten ventil otevírá stídavě cca 1sec, aby to neovlivňovalo výrazně podtlak v sání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.