different21 Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 už som sa tu pýtal mnoho ludí ale niektorý mi neodpovedali a niektorý nemajú hlavne čas... tak Vás prosím kto by mal čas a vedel mi namontovať ,resp. zpojazdniť tieto veci: vymeniť budíky predface za faceliftovés PPC- budíky a páčku PPC mám zapojiť tempomat- páčku mám, kabeláž nemám zapojiť vonkajšie čidlo teploty pre PPC- nemám zapojiť hmlovky- hmlovky a vypínač mám, nemám kabeláž prosím aj o kontakty niekde blízko Žiliny alebo stredného Slovenska prípadne Moravy, ak máte iné dajte aj tie dík moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 ked si netrufas, nemate tam servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 27. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2009 sú tu všeliaké, ale ja to chcem dať človeku čo sa tomu rozumie a čo už to robil a vedel by mi to spraviť za jeden den.. najlepsie niekoho tu z fóra ak máš čas budem rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 (editace) Vaša z Prostějova. Jeho tlf číslo je +420 776 153 209. Ale lepší bude kontakt přes SZ. Inzerát má TADY a TADY. Ukázky práce má tady. Editováno: 27. Září 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 dík napísal som mu... ak má ešte niekto nejaký kontakt budem rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.