Publikováno Září 27, 200915 r Vag mi hlásí chybu snímače G40 vačk.klik.hřídel - hledal jsem v nějakym škodováckym manuálu a nikde jsem tam nenašel u 1.2´12V motoru tenhle snímač....Jen myslimG28 a G ... ale G 40 ne. Nevědel by jste někdo? Auto se chová jako kdyby měl motor přesně na 3 tis. ot. omezovač.
Říjen 5, 200915 r Autor Fabia 2003,máš dobrej odhad.... jak to víš? tenhle rok měl nějakej problém s rozvodama? potřeboval bych schéma nastavení rozvodů jestli někdo nemáte.Stále nemůžu přijít na to proč se to stalo,ale nelíbí se mi napínák.....
Říjen 5, 200915 r páč 2003 měli ještě krátkou lištu na napínáku. Jen se tady přeme delší dobu, kdy došlo k tomu přerodu krátké lišty na dlouhou. Ví se že někdy mezi 2003 a 2004, pro to jsme chtěl vědět i ten měsíc.
Říjen 5, 200915 r Autor měsíc asi nezjistim,jedině jestli by ti pomohl vin. tady na tom je lišta dlouhá(nevim jakej je mezi nima dýlkovej rozdíl,ale delší bejt prostě už nemůže).Jo a ty rozvody hlavně už byli rozdělávaný,takže lištu mohl někdo dát jinou. Na ř.j motoru je datum výroby 5. 2003 Jo a ted jsem se dozvěděl že tyhle rozvody prej přeskakujou jako zajíci po poli(každou chvíli)PREJ teda....nevim co je na tom pravdy
Říjen 5, 200915 r hm to je divné ... nevím ... ale co tady kdy byly jaké příspěvky, tak to skočilo vždy těm s kratší lištou, tedy u těch prvních HTPéček, pak udělali konstrukční změnu mimochodem, necituj poslední příspěvek při odpovědi, ať si nevysloužíš varování od admina Upraveno Říjen 5, 200915 r od Malta
Říjen 5, 200915 r Autor Jasně,díky za upozornění.Jdu nad tím dumat,tipuju že na snímači kliky bude nějakej výřez na hú 1 válce a mělo by to pasovat proti výřezům vaček z boku hlavy vodorovně s hlavou.Aspon si to myslim
Říjen 5, 200915 r jinak toto téma jsi četl? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...skočení+rozvodů můžeš napsat SZ (soukromou zprávu) uživateli Jar_da (dříve JaKr) a on ti určo rád poradí co a jak
Říjen 7, 200915 r no ja som si to tema "cetl" ale Jarda si premazal svoje prispevky. neviete cim to bude??? nebol som tu medzicasom
Říjen 7, 200915 r no já si toho všiml na první stránce, tak jsem myslel že jen na začátku, dál jsem to nekontroloval... ale jinak netuším co ho k tomu vedlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.