radek535 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Zdravím, doufám že tu nezakládám nové téma, ale četl jsem tu toho hodně několik hodin, ale nepodařilo se mi najít odpověd. Koupil jsem jedničkovou octu v LK rok 02 a auto jsem koupil stím, že nefungoval zámek předních dveří na dálku, ani na tlačítko uvnitř. říkal jsem si banalita, jako vždy, vyměnín to z druhé octy a vysmáto... Ale když jsem přehodil řidící jednotku, tak nic nešlo, vůbec nic nereagovalo, tak jsem se dočetl, že to je jiná řídící jednotka, neboli komfortka, tak jsem sehnal stejnou se stejným číslem a dnes jsem to zkoušel a taky nic, úplně mrtvo na všechny ovladače oken i zamykání, zkoušel jsem vyměnit i celý zámek dveří, ale také bez odezvy. Musí se to nějak naprogramovat, nebo co dělám špatně? Díky za rady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Urcite tu je o tom tema: Preco si kupoval komfortku ked ti nesiel len zamok na prednych dverach???? Mal si pozriet kable v prechodke + kupit len ten zamok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek535 Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 Zámek jsem koupil a stejně to nefunguje a kabely jsou v poho ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts