esař Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Ahoj,zajímalo by mě jak kdo máte starou baterku v autě,protože já mám ještě originál bezúdržbovou se zeleným okem z roku 2001 a pořád funguje ,teda zatím.Jestli je takových baterií víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Hmm, to ujde, já mám (asi) 2006 takže jela ca 7 let. Spíš dej vědět na jaře, jestli ti přežije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 No spíš se chystám že ju před zimou vyměním aby mě někde nenechala viset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 já měl původní od 2003 a letos v létě jsem jí preventivně vyměnil, to stáří mě samo o sobě znervozňovalo, i když by asi vydržela, ale nikdy nevíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Na kontakte origo baterka ma datum vyroby :napr: 12/02 12 Tyzden vyroby/ 02 rok vyroby 2002 . Ja mam povodnu baterku ma 7 rokou. Pred kupou novej baterky daj povodnu na zatazovy test . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Jo to vím však právě podle toho datumu vím že je ještě originál.S tím zátěžovým testem je to asi dobrej nápad ale nevím jestli to má cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Tiez som tu baterku chcel menit 7rocna. Bol som na teste .A ta baterka ma kapacitu 80% z novej baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Nejdřív musím zjistit kam bych šel na ten test. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Servis SKODA. Alebo predajca novych autobaterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Dík,nechám si to ještě projít hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ahoj,zajímalo by mě jak kdo máte starou baterku v autě,protože já mám ještě originál bezúdržbovou se zeleným okem z roku 2001 a pořád funguje ,teda zatím.Jestli je takových baterií víc. Taky mám origoš z roku 2001. 44Ah. a to je na ní napojenejch věcí navíc-xenony, dálkový světla, navigace a hlavně nezávislý topení. Já jako prrevenci mám startovací kabely. V březnu jednou neotočila, ale to 2 dny před tím sem jezdil krátký jízdy a furt si ohříval motor topením a nestihla se dobít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ahoj,zajímalo by mě jak kdo máte starou baterku v autě,protože já mám ještě originál bezúdržbovou se zeleným okem z roku 2001 a pořád funguje ,teda zatím.Jestli je takových baterií víc. Tak baterku zrovna řeším, mám tam vartu + oko 60AH, auto je 2001 - myslel jsem, že tam někdo dával už jinou, ale asi to tam bylo už originál... zrovna mi odešla do věčných lovišť. Nemám rád tyhle vychytávky, raději si tam dám klasiku na dolívání, zase tak moc údržby to nechce a není dobrý pocit nabíjet baterku, když ani nevím, jestli je v ní dost elektrolytu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Na Š1000MB jsem měl 11let starou funkční baterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 pokud auto dobře dobíjí, tak bych se stáří baterie okolo 7let nebál.....také hlavně záleží, jak moc jezdíš v zimě, jestli parkuješ auto venku když jsou mrazy a jestli nejezdíš jen krátké trasy..kvůli dobíjeni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Na Š1000MB jsem měl 11let starou funkční baterii No baterie co s Fabčou už neotočí ti do Š 120-110 nebo MB1000 stačí. Ty auta ještě nemaj hlídání poklesu napětí a s motorem povotočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 No právě si myslím že vydržela tak dlouho protože je to auto garážovaný. Jezdím kratší trasy ale myslím že se dobíjet stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Mám zatím taky origo od r 2004,loni v zimě už tak tak mlela a zelené oko bylo ta tam,ale dolil jsem ji a znovu nabil a funguje na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Taky se musím pochlubit. Mám v TDi Octě Vartu olovo/vápník a je tam od roku 2001. Nikdy jsem jí nedobíjel a nedolejval,prostě bomba. Nevíte náhodou jestli se dá ještě koupit? Já na stránkách Varty tu olovo/vápnikovou nemůžu vůbec najít a nebo jsem slepej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Nejdřív musím zjistit kam bych šel na ten test. http://www.skoda-auto.sk/servis/tipy_rady.php?id=463 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Ma Varta je z r. 2002. Uz jsem byl rozhodnutej ze ji vymenim za varta silver dynamic 74ah. V obchode mi ji otestovali a bylo mi receno ,ze vymena je zbytecna. Tak to jeste risknu. Jezdim denne 100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Zdravím, teď o víkendu jsem měnil v autě baterku- Varta Silver Dynamic 55Ah- jezdila 9let, stále ještě funkční, ale nechtěl sem už riskovat. Prošla 3 auty a když sem ji kupoval, tak už stála nějakej pátek na obchodě. měl sem s ní jedinej problém- držák pojistek na Octě ji trochu načnul a vyteklo z ní trošku elektrolytu (jelikož je bezúdržbová, nedá se dolít). Jinak veškerá údržba baterie- před zimou nabít a jen jezdit. Jako novou baterku jsem koupil tyka Varta Silver, ale 54Ah- ta je asi o 5cm kratší... Jó časy se mění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tak já sem dneska koupil Vartu blue dynamic 74Ah. V obchodě kde sem kupoval mě na dotaz jestli by mě udělali test na té staré baterce odpověděl že můžu byt rád že tak dlouho vydržela a že to nemá cenu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Já měl dne 8let starou baterku a dnes jsem koupil aj se záručekem za 1700,- toto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 27. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Tak sem včera namontoval novou baterku a můžu říct že na staetování je to znat oproti té staré.Su zvědavej až bude mrznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Ahoj,zajímalo by mě jak kdo máte starou baterku v autě,protože já mám ještě originál bezúdržbovou se zeleným okem z roku 2001 a pořád funguje ,teda zatím.Jestli je takových baterií víc. Ja jsem mel tu samou , jak popisujes. Tocila celou dobu v pohode ale kdyz jsem nechal auto stat dva tri tydny, bylo znat ze zeslabla a tak sla po necelich 8 letech z auta. Lezela v garazi pomali rok a tak jsem ju jen tak pro zajimavost zkusil zda je v ni jeste nejaky ten voltik a ono to furt melo stavu. Tak myslim ze asi tak spatna jeste neni, no hlavne neni uplne po smrti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.