wertz Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Zdravim, chtěl bych si koupit lak ve spreji pro údržbu karoserie, bohužel jsem nikde nenašel číslo laku karoserie octávky:( Poradíte mi s tim někdo? Octávku mam z Rakouska a v techničáku po starém majiteli ,v kolonce farbe number, neni nic. Jediný co jsem našel je v servisce nálepka přímo k tomu autu, kde je nespočet čísel a písmen,ale bez popisu o jaké údaje se jedná. Mam auto z roku 99, tmavě modrá metla. Hledám už hodiny na netu nějaký specifikace podle roku výroby,ale marně Tak dík za tip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Zkus rozkodovat výbavu ze štíku co je v kufru vedle rezervy pod kobercem. Tam je taky barva psaná nebo podle VIN čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 http://igorweb.org/vindec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wertz Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 http://igorweb.org/vindec/Default.aspx Mockrát děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Jak psal Luďa.V kufru pod kobercem.Je tam kod barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wertz Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 http://igorweb.org/vindec/Default.aspx a ještě jedna otázka, po tom co jsem hodil VIN do toho odkazu, vyplivlo mi to stejně zase jenom VIN+ to že je to škoda octavia r.v. atd... Takže neumíte někdo rozluštit barvu podle VINka?konec mého VIN je: production number 204192 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) http://igorweb.org/equidec/ sem vlož všichny kody výbavy co máš ..to je ta spleť těch čísel v servisce NENÍ TO TEN STEJNEJ ODKAZ JAKO JSI ZKOŠEL.... Editováno: 14. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 9460 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wertz Vloženo 15. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Paráda, díky všem aktivistum s heslem musíme si pomáhat:) Mam octávku z 99 a začíná to hrozně reznout, snad jsem ještě víc reznout octávku neviděl. Máte někdo zkušenost jak s korozí co nejefektivněji bojovat? Asi platí sedřít rez, základovka a pak barva, že? Je lepší barva ve spreji nebo nátěr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Kde Ti to hrdzavie, okolo vicka nadrze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wertz Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Kde Ti to hrdzavie, okolo vicka nadrze? Zadní dveře a lemy, kolem nádrže vůbec nic...začíná se to dost rozlejzat, je to rok 99, kdy se prý mělo začít zinkovat,ale tenhle model zinkování očividně ještě neměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stealthy Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Zadní dveře a lemy, kolem nádrže vůbec nic...začíná se to dost rozlejzat, je to rok 99, kdy se prý mělo začít zinkovat,ale tenhle model zinkování očividně ještě neměl... Pokud se pletu, tak ať mě někdo opraví, ale Octavie jsou pozink již od zahájení výroby v 96. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Nebolo to auto burane alebo inak poskodene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wertz Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Nebolo to auto burane alebo inak poskodene? Vzhledem na četnost rezavějících míst to poškozením asi nebylo,ale auto je z horské oblasti v rakousku. Sůl prostě umí svý, včetně sežrání zinku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.