Březen 16, 201114 r Felda i Fabie jsou v pohodě :-) i kdyz znám lepší auta :-D...Je pravda že ve Felicii to byli dobrý polohy, nebylo tam co zničit.
Květen 26, 201114 r http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2002062301 Otázka : lze ve fabii provozovat sex? Mladý lidi, zřejmě cílovou skupinu pro model Junior, jistě zajímá i tento fakt. Odpověď : ne. Komentář ze dne: 25.08.2005 16:04:52 Reagovat Autor: Pegro Titulek:Sex ve Fabii? Jde to. Tento zázrak jménem Fabia kombi 1,4MPi máme v práci. Sice jsem se zděsil, když jsem na rozpysu viděl, co jsem na svou (naštěstí krátkou) služební cestu vyfasoval, ale jeden zážitek se stopařkou to plně vynahradil. Měřím skoro dva metry a zmíněná stopařka měří 175 cm.(Vím to přesně, neboť se vídáme dodnes) Maximálně jsem sklopil sedadlo spolujezdce a klasická misionářská poloha se stala proveditelnou :-) Ale jinak by to fakt asi nešlo! :-)) cego sorry ale jde to mam skoda fabie 1.4 mpi a delal jsem to tam se 2 zenamy a slo to jednu jsem si bral krasne ze zadu a nebyla to zadna mlada holka ale 36 leta mamina.ale pozor jednou jsem zatroubyl:-D ale jinak to jde
Červen 3, 201114 r Ve fábii nevim. Měl jsem lagunu a tam pohoda. Kdysi jsem míval i R21 (pracovní název obejvák). Tam by nás mohlo bejt i víc
Srpen 31, 201114 r Přátelé okřídleného šípu, a sportovního ducha. Nešlo by tady hodit i nějaké fotografie? Radek.
Listopad 12, 201113 r Tak to vidíš Radku, zdá se, že do obrazové dokumentace se jaksi nikomu nechce, kdo ví, čím to asi je...
Listopad 12, 201113 r Ve fábii nevim. Měl jsem lagunu a tam pohoda. Kdysi jsem míval i R21 (pracovní název obejvák). Tam by nás mohlo bejt i víc ....jojo zlatá 21 - opravdu obejvák, ta snad byla projektována k tomu účelu
Únor 20, 201213 r vsechno jde kdyz se chce,.... ...... posledni dobou porad v aute ..... sedacky do predu, sklopit do predu na max. a je proveditelna jaka koliv poloha,.... mista tam je najednou jak v autobusu .........
Květen 12, 201213 r hmmm tak jsem koupila fabi kombi, abych měla za chvilku kam nacpat kočárek a koukám že bude mít vícero využití každopádně vyzkouším, jestli se vejdem ve dvou a půl...pak už to taková sranda nebude
Květen 12, 201213 r Ono kombik to je velkej luxus ale i v kratke je vse realne, sicny dopredu a vzadu je prostorny gauc
Květen 19, 201213 r Mno nic tak se přidám taky mám 165cm pritelkyne neco malo prez 150cm ... sedačky dopředu sklopit zadni ... vyndat plato a mám z kufru a zadních sedaček poměrně luxusní postel 2roky už takhle fungujeme když nato přijde chuť
Listopad 7, 201212 r Já nejsem zrovna štíhlé postavy, ale i tak to jde. Člověk udělá nemožné proto, aby si vydobil své, když domov je taaak daleko. :-D
Listopad 7, 201212 r Tak ve Fabii jsme to nezkouseli, ale kdyz to kamarad zvladl s jeho pritelkyni v Trabantu a to nebyl kombik tak nemuze byt problem v nicem jinym :-D
Prosinec 12, 201212 r Když to čtu tak zlatej Medvěd 124 kombi. Tam cokoliv jakkoliv a kdykoliv :-D :'>
Prosinec 12, 201212 r jj lidi jsou prostě vynalézaví, nu a když to přijde nic neuděláš, než na to holt skočit
Prosinec 13, 201212 r Kuchyňská linka také není od věci. Lednička vpravo, špajz vlevo a ženská vprostřed taky mazec :specool:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.