Milos Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Nevěra v tom nebyla. Nějak to prý neklapalo. Přísná nebyla. 5 let, to už něco znamená. Ještě, že mi nevzala mý dva frajery: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Ještě mám jedno foto, ale taky je zkreslené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Ještě mám jedno foto, ale taky je zkreslené. mno na tý fotce už vypadá docela dobře..., ještě to bych to bejt tebou zvážil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 To ,ze to medzi vami neklapalo je jedna vec,ale preco ti musela zbalit polku bytu nechapem.Urcite by som sa s nou o dalsom pokracovani vztahu porozpraval a podla toho sa zachoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Fabča je teprve mé druhé auto, dříf jsem měl favorita a tam to bylo docela v pohodě, ale ve fabče tam mám malinko problémy, měřim 196cm a přítelkyně 169, takže má malinko zkroucenej krk, ale ono když to na člověka příjde tak vydrží všše a všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 fábia byla ouvej, dokonce sem se jednou popálil o zapalovač :-/ ale šlo to... teď mám 190cm ložnou plochu, to se dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 fábia byla ouvej, dokonce sem se jednou popálil o zapalovač :-/ ale šlo to... teď mám 190cm ložnou plochu, to se dá si ho strkal do spatny dirky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 fábia byla ouvej, dokonce sem se jednou popálil o zapalovač :-/ ale šlo to... teď mám 190cm ložnou plochu, to se dá si ho strkal do spatny dirky :-) Len aby mu to fabka neoplatila odzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Nevím jak u Fabule, ale v Octě je to nádhera.....Stačí posunout sedačky dopředu a je hotovo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Mohu potvrdit, že to jde, ale ve firmením Praktiku je místa podstatně více než v normálním kombíku Dokonce se tam dá i přespat i když jen dost rozlámaně P.S. Zapoměl jsem dodat, že jsem si ho vevnitř vytapecíroval kobercem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak koberečky, a¨by to nedřelo? kluk šikovnej, stejně si myslim, že ve Warťasu kombiku to bylo nej, když sem dělal zásobování s tímhle zahraničním vozidlem a stavil sem se pro přítelkyni, tak jsme vyhodili basy s pivem a mohli sme si užívat, korát mi někdo během toho 2 basy ukradli.............lidi nemaj pochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak koberečky, a¨by to nedřelo? kluk šikovnej, stejně si myslim, že ve Warťasu kombiku to bylo nej, když sem dělal zásobování s tímhle zahraničním vozidlem a stavil sem se pro přítelkyni, tak jsme vyhodili basy s pivem a mohli sme si užívat, korát mi někdo během toho 2 basy ukradli.............lidi nemaj pochopení No ty woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak koberečky, a¨by to nedřelo? kluk šikovnej, stejně si myslim, že ve Warťasu kombiku to bylo nej, když sem dělal zásobování s tímhle zahraničním vozidlem a stavil sem se pro přítelkyni, tak jsme vyhodili basy s pivem a mohli sme si užívat, korát mi někdo během toho 2 basy ukradli.............lidi nemaj pochopení No ty woe MĚ TO V TU CHVÍLI MOC VTIPNÝ NEPŘIŠLO, KDYŽ SEM PLATIL TY DVĚ BASY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 MĚ TO V TU CHVÍLI MOC VTIPNÝ NEPŘIŠLO, KDYŽ SEM PLATIL TY DVĚ BASY. No to chapu, ale aspon, ze uz bylo po "vsem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bromik Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2002062301Otázka : lze ve fabii provozovat sex? Mladý lidi, zřejmě cílovou skupinu pro model Junior, jistě zajímá i tento fakt. Odpověď : ne. Komentář ze dne: 25.08.2005 16:04:52 Reagovat Autor: Pegro Titulek:Sex ve Fabii? Jde to. Tento zázrak jménem Fabia kombi 1,4MPi máme v práci. Sice jsem se zděsil, když jsem na rozpysu viděl, co jsem na svou (naštěstí krátkou) služební cestu vyfasoval, ale jeden zážitek se stopařkou to plně vynahradil. Měřím skoro dva metry a zmíněná stopařka měří 175 cm.(Vím to přesně, neboť se vídáme dodnes) Maximálně jsem sklopil sedadlo spolujezdce a klasická misionářská poloha se stala proveditelnou :-) Ale jinak by to fakt asi nešlo! :-)) Tak teda nevím No musim povedat ze vo Fabii sa da uplne v pohode robit sex. Vcera sme to s manzelkou skusili. Zastavili sme mimo cesty a sup na to. Technika je jednoducha. Posuniete predne sedacky uplne do predu sadnete si na zadne a priatelka si sadne na vas Myslim ze by to islo kludne aj v inej polohe ale to sme uz nestihli skusit Zaver tohto vsetkeho je asi taky kto to chce robit tak to urobi aj v anglicaku : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak koberečky, a¨by to nedřelo? kluk šikovnej, stejně si myslim, že ve Warťasu kombiku to bylo nej, když sem dělal zásobování s tímhle zahraničním vozidlem a stavil sem se pro přítelkyni, tak jsme vyhodili basy s pivem a mohli sme si užívat, korát mi někdo během toho 2 basy ukradli.............lidi nemaj pochopení No ty woe , z plnýho srdce, promiň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 tak koberečky, a¨by to nedřelo? kluk šikovnej, stejně si myslim, že ve Warťasu kombiku to bylo nej, když sem dělal zásobování s tímhle zahraničním vozidlem a stavil sem se pro přítelkyni, tak jsme vyhodili basy s pivem a mohli sme si užívat, korát mi někdo během toho 2 basy ukradli.............lidi nemaj pochopení No ty woe , z plnýho srdce, promiň od té doby basy nevozim a nejezdim Warťasem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza007 Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Fabii ještě nemam, budu ji teprve teď kupovat ale věřím že to v ní půjde dobře. Protože když to šlo v Tigře, tak už to musí jít všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No jestli má Tygra tak super sedadla, jak tuším, která nejdou sklopit a ke všemu ještě vzadu nízko okno, no Tě péro, tam už jde zrealizovat snad jen dýmka míru, ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Sice jsem trochu váha, ale vždycky jsem měl tak drobnou partnerku, která se v pohodě vešla mezi mě a volant. To znamená na předním sedadle a nikde jinde. To bych vychladnul někam přelézat. Žádné čtverečky vytlačené do kolen a podobně. Favorit na to byl ovšem lepší a trošku vybavený. Pod sedadlem ručníky, rádio, které nesvítilo a zvýšený volnoběh, aby nebyla zima. Jo a tónovaná skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Jj, zlatý Favorit a Felicie, tam bylo na manévry tohoto druhu prostoru habaděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza007 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 A co potom Škodovky klasiky (120M)...tam se dovádělo-sklopily se přední sedačky a vytvořilo se rovné lůžko, páč dřív ještě o anatomii sedaček nic nevěděli tak tě nic netlačilo Ale problém byl (ale to je ve skoro každém autě) když jsi tam s jinou než s tou SVOJÍ. To si pak musíš dát pozor jestli se opírá nohama o přední sklo-protože to tam nechá otisky ale ty jsou vidět jen při následným zamlžení okna. No a když pak takhle po ránu vyjedeš s mladou na nákup po nějaký vydařený pařbě s "kamarádem z vojny", přední okno se trochu zamlží, tak se pak ty ťápance na okně špatně vysvětlujou.....osobní zkušenost Ale jinak autosexu zdar. Jo a docela si jednou přeju zažít takovej ten náhodnej sex se stopařkou-ještě se mi to nepoštěstilo. Většinou se chtěj nechat vozit takový studentky ve vodrbaných svetříkách a 20 beďarama, na který fakt není chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 A co potom Škodovky klasiky (120M)...tam se dovádělo-sklopily se přední sedačky a vytvořilo se rovné lůžko, páč dřív ještě o anatomii sedaček nic nevěděli tak tě nic netlačilo Ale problém byl (ale to je ve skoro každém autě) když jsi tam s jinou než s tou SVOJÍ. To si pak musíš dát pozor jestli se opírá nohama o přední sklo-protože to tam nechá otisky ale ty jsou vidět jen při následným zamlžení okna. No a když pak takhle po ránu vyjedeš s mladou na nákup po nějaký vydařený pařbě s "kamarádem z vojny", přední okno se trochu zamlží, tak se pak ty ťápance na okně špatně vysvětlujou.....osobní zkušenost Ale jinak autosexu zdar. Jo a docela si jednou přeju zažít takovej ten náhodnej sex se stopařkou-ještě se mi to nepoštěstilo. Většinou se chtěj nechat vozit takový studentky ve vodrbaných svetříkách a 20 beďarama, na který fakt není chuť ty woe, tak to husta story.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza007 Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 A co potom Škodovky klasiky (120M)...tam se dovádělo-sklopily se přední sedačky a vytvořilo se rovné lůžko, páč dřív ještě o anatomii sedaček nic nevěděli tak tě nic netlačilo Ale problém byl (ale to je ve skoro každém autě) když jsi tam s jinou než s tou SVOJÍ. To si pak musíš dát pozor jestli se opírá nohama o přední sklo-protože to tam nechá otisky ale ty jsou vidět jen při následným zamlžení okna. No a když pak takhle po ránu vyjedeš s mladou na nákup po nějaký vydařený pařbě s "kamarádem z vojny", přední okno se trochu zamlží, tak se pak ty ťápance na okně špatně vysvětlujou.....osobní zkušenost Ale jinak autosexu zdar. Jo a docela si jednou přeju zažít takovej ten náhodnej sex se stopařkou-ještě se mi to nepoštěstilo. Většinou se chtěj nechat vozit takový studentky ve vodrbaných svetříkách a 20 beďarama, na který fakt není chuť ty woe, tak to husta story.... Život je nejlepší spisovatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.