petoL Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Idem davat na moju FII plyn a mam rezervu 16", myslim ze sa mi na lezato ani do kufra nezmesti, tak som rozmyslal kupit uzku dojazdovku, existuje take nieco na FII?? v skodovke mi tvrdia ze nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 neexistuje bohuzel, dle meho je dojezdove kolo plohodnotne ale vzhledem k financim o rozmer mensi tzn.. kdyz mas 16" na aute dostanes 15" rezervu plech, nebo si muzes poridit za priplatek plnohodnotne kolo 16" plech ci hlinikove proste marketing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 petoL: Ja by som to riešil opravnou sadou a kompresorom! Zaberá to podstatne menej miesta a podľa platnej legislatívy ak je auto vybavené touto opravnou sadou, rezerva byť nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 opravdu to tak je? slysel jsem ze je to dle data vyroby, a paklize tam rezervu mas danou od vyroby mela by tam byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Matrix: Na dátume výroby by to nemalo byť závislé, pretože aj v minulosti ešte za čias Fabie I bola opravná sada namiesto rezervy za príplatok. Nespomínam si ale, či som videl v takomto aute nejaký špeciálny zápis v TP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petoL Vloženo 15. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 igor> kde mas fabcu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Hmm Igor presedllal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 To Matrix.nine: Já jsem slyšel, že opravnou sadu nesmíš dát do auta místo rezervy akorát u starších aut, kde je rezerva součástí deformační zóny auta. Sadu si tam samozřejmě dát můžeš, ale musíš mít i tu rezervu. Nevím ale, jakých aut se to přesně týká. Počítám, že třeba ve 120 ta rezerva bude muset zůstat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 (editace) to já si jí tam taky mám už jen, že to fakt to auto tolik nrzmačká, když někdo do mě narve Editováno: 16. Říjen 2009, autor: Blacky pravidla! pozor na citovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ve 120 je to jedno, protoze kdyz ji koupis ve S120 dnes uz snad od cehokoli modernejsiho je osadka vetsinou KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 no ale co kdyz do tebe zezadu narazi cyklista? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 OK vyjimky jsou cyklista, mopedista, mozna motorkar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamíšek68 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 For Bojler Ze zadu do Š 120 to nevadí tam máš motor. Ale rezerva je vpředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Já vim. Taky sem to myslel tak, že ze zadu narazí cyklista a vona se rozfláká o vpředu stojící auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.