Publikováno Duben 15, 200619 r Nevíte kde sehnat ty samolepky co má Sportline po bokách popřípadě kdo by je udělal a za kolik.
Duben 15, 200619 r Dohromady na vsechny dvere cca 2100,- Kc v kazde Skodovce. Cena je to ovsem lidova...
Duben 15, 200619 r Autor Dohromady na vsechny dvere cca 2100,- Kc v kazde Skodovce.Cena je to ovsem lidova... to opravdu.Lidovka
Duben 15, 200619 r Nechapu jak si to tam nekdo muze nechat dobrovolne nalepit Ale uz jsem takoveho blazna videl Kdyz jsem byl v servisu za znamym, tak tam zrovna mel jednu z prvnich fabii a majitel si to pral nechat nalepit Tak mu to nalepili, no... Blazen
Duben 15, 200619 r To je stejny pripad jako u RS. Taky si nelepime RS znaky dopredu a dozadu, tak proc sportline? Me to prijde uchylny... Je mi uplne fuk, co si kdo da na auto, ale podle me by mnohem originalnejsi bylo, kdyby si ten clovek zajel nekam do reklamky a nechal si udelat logo podle vlastniho navrhu... Treba...
Duben 15, 200619 r Hmm i tak je to strasny... Ja daval vsechny nalepky dolu ihned po koupi a dobrovolne bych si tam nedal ani PRD!!! ALe pravde je, pokud se to nekomu libi, tak proc ne?!?!
Duben 15, 200619 r ja som ich mal tiez na aute a prva vec co som urobil bolo, ze som ich dal dolu... citil som sa ako komediant... hehe..
Květen 5, 200619 r Myslim ze nedavno bylo na nejakem foru tema: Jak sundat ty trapne nalepky sportline?
Květen 5, 200619 r Myslim ze nedavno bylo na nejakem foru tema: Jak sundat ty trapne nalepky sportline? jj byl to kolega HARVY
Duben 30, 200916 r Ja by som si chcel dat tu nalepku na moju O1.Neda sa zohnat aj niekde inde ako v skodovke,napr nejaky internetovy obchod alebo daco take???
Květen 1, 200916 r Pokud máš v okolí obchod, kde dělají nař..skla - fólie - tak tam podle mě budou dělat i samolepky...a není problém dle návrhu, aby ti to udělali..Tak to aspoň funguje u nás..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.