Publikováno Říjen 28, 200915 r Ahoj, všiml jsem si, že se mi mírně hýbe (viklá) sedačka řidiče - dopředu dozadu (pohyb opravdu miniální) ... každopádně bych potřeboval radu, co s tím ? sedačka se hýbe pouze v kolejničkách... Co se týče sedačky spolujezdce, ta v určitém místě nepříjemně vrzne při přejetí nerovnosti a zatížení... Prosím návody pro laika díky
Listopad 9, 200915 r halo ? nikdo snad neví co s tím ? Tohle je průser, teď jsem to řešil u superba. Byl jsem v servisu a řekli mi, že vůle je v konstrukci sedáku. Žádné náhradní díly k tomu nejsou, je potřeba vyměnit celou konstrukci sedáku a ta vyjde skoro na 15tis. Každopádně si to nech okouknout, někdy se může stát že prdne nějakej svár a pak to zavařej, ale já tohle měl ok. Mě pomohlo celou sedačku spumpovat do uplně spodní pozice, nějak se tam jinak usadí a ta větší vůle v posuvu zmizela. Ale já jsem celkem vysokej naštěstí a sedačku zvedat nemusím. Vypadal bych pak jak vosa na bonbonu Upraveno Listopad 9, 200915 r od Clint
Listopad 10, 200915 r Moje přední sedačky to taky dělají a to mám Tour 12/2004!! Údajně by měl být vůle v těch kolečkách co jezdí v kolejnicích (omačkané). Já s tím jezdím dál, ale dost mě to štve.
Listopad 10, 200915 r Autor no není to zrovna velká vůle, ale trochu se vyklá.. docela mě to štve... no tak 15k za to dávat určitě nebudu, co s těma kolečkama ? vyměnit nějdou přepokládám...
Listopad 11, 200915 r no není to zrovna velká vůle, ale trochu se vyklá.. docela mě to štve... no tak 15k za to dávat určitě nebudu, co s těma kolečkama ? vyměnit nějdou přepokládám... koukni na tento návod, a pokud se do toho pustíš poděl se o zkušenosti.. Já to na jaře asi vyměním. http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...7&Itemid=30
Listopad 12, 200915 r Autor tak to je docela složité , uvidíme podle času, možná o víkendu případně na jaře... zatím to není tak strašné a nezhoršuje se to, takže nechámu závadu asi projevit...čekal jsem jednodušší řešení
Listopad 16, 200915 r Autor tak jsem na to koukal včera... nerozebíral jsem to, jen jsem detailně kouknul, kde se to viklá.. problém je úplně dole v lyžinách, které jsou překryté plastem ... pevně drží v karoserii, ale druhá část, která se pohybuje dopředu dozadu je trochu vylítaná a pohybuje se... koukal jsem detailně co je pod plastem a černou lyžinou - zubatá zelená lišta, takže asi zuby vychozené... má to smysl řešit ?
Prosinec 11, 200915 r Autor má ještě někdo zkušenosti s tímto problémem ? Případně s vrzáním nepřijemným při přejezdu nerovnosti, případně prudké zatáčce ?
Prosinec 11, 200915 r Poradíte někdo zda při vyndání sedaček s airbagy může nastat nějaký problém? Můžu ten kabel rozpojit a pak jen připojit? Musí se něco resetovat?
Prosinec 11, 200915 r Já bych vyndal klíč se zapalování a do té doby než je zase nepřipojíš tak bych s ním neotáčel. Protože by tam mohla naskočit chyba a musel by jsi na vag.
Prosinec 12, 200915 r jak tu psal nade mnou zapalovánní vyplý pro jistotu klíč venku a nic se nemuže pokud všechno zapojíš stát
Leden 10, 201015 r Autor má ještě někdo zkušenosti s tímto problémem ? Případně s vrzáním nepřijemným při přejezdu nerovnosti, případně prudké zatáčce ? jedná se o přední sedačky...
Leden 11, 201015 r Ahoj,mě vrzala přední sedačka spolujezdce.Když se někdo víc opřel do pěradla,nebo při jízdě. Sundal jsem oplastování,nechal houpat přítelkyni a přitom pozorně poslouchal odkud vrzání jde . Dělal to jeden jedinej,malej,hnusnej a povolenej šrobek.Stačilo ho prostříknout konkorem,utáhnout a byl klid .
Leden 12, 201015 r Autor Díky za tip, dělá mi to taky sedadlo spolujezdce a je to nepříjemný zvuk. Zkusím přítelkyni nechat také pohoupat. Pak písnu co to může být.
Leden 12, 201015 r JJ připadal jsem si hrozně....jak v nějaké staré rachotině .Takhle nikdá nevrzala ani dědova 120tka .Prostříknutí olejíčkem 100 % pomůže
Březen 6, 201411 r Ja vyresil problem s el. sedackama u superba, mel jsem vuli v sedacce ktera se pohybovala doprava-doleva. Nevim jestli byly v O1 ty stejne sedacky, kdyby jo tak se muzu pokusit popsat reseni ;-)
Červen 1, 20187 r Ahoj, mam teraz podobny problem s novym superbom - mierny pohyb sprevadzany tuknutim na konci toho pohybu. Je to dolava-doprava. Co je ale zvlastne, ze nedokazem ten pohyb spravit rukami ked vystupim z auta, musim v sedacke sediet. Takze ani netusim z ktorej casti to ide. V com bol problem u teba?
Červen 3, 20196 r naprosto jednoduché,měl jsem to u mé octávie 1,rok v,97.Stačí vyměnit dvě umělé součástky které prodává ŠKODA DÍLY.jedná se o číslo dílu- 1J0 881 203 DÍL KLUZNÝ.Ted se sedačka nevyklá.Je to zespodu na pojezdu.V žádném případě to není vodícíma kolečkama vzadu sedačky. Upraveno Červen 3, 20196 r od rihajara
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.