Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Potřeboval bych poradit jak z feldy dostat benzín? Je mi jasné, že přes hadici to nepůjde a žádný výpustný šroub na spodku nádrže není ... tak kudma ho vlastně dostanu ven? Je to konkrétně rok 1998 ( nová maska ). Dík za odpovědi

asi bych zkusil odpojit přívodní hadici od vstřikovací lišty a přes zapnutý klíček to čerpadlo vytáhne ven

asi tak, akorát že klíčkem budeš furt motat a motat, spíš bych nakrmil paliv čerpadlo z nějakýho externího zdroje šťávou aby čerpalo, a normálně přes hadicu to vyčerpal ven

Taky jde o to, kolik litrů chce dosta ven. Jestli pár litrů, tak určitě přes to čerpadlo a napojit ho napřímo, jinak se fakt musí pořád vypínat a zapínat zapalování. Jestli chce ale vytáhnout třeba celou nádrž, tak bych to vzal hadičkou. Vyšroubovat čerpadlo a přímo to sosat z nádrže. :palec2:

a netlačí náhodou čerpadlo jen potud dokud se systém nenatlakuje? Tudíž pokud bude mít přívod k liště pryč, nedojde k natlakování a čerpadlo poběží pořád? Nevím ... to je jen má domněnka

Upraveno od Malta

to si taky nejsem jistej, já když bych to dělal, tak bych to udělal tak jak jsem psal :)

Na mé oktě se musí pořád vypínat a zapínat zapalování, čerpadlo běží pár vteřin a vypne. Myslím, že filcka bude to samé, měl jsem 1,6ku a taky sem se v tom hrabal a myslím, že taky vypínalo. Na oktě jsem vypouštěl asi cca 2 litry benzínu, jelikož jsem chtěl vyjet všechnen benzín a dát novej filtr, tak jsem to dělal tím klíčkem a fakt to trvalo docela dlouho.

Hlavne daj pozor,aby cerpadlo neislo bez paliva-moze sa znicit ked to ide na sucho.

• 1 měsíc později...
Zdravím. Potřeboval bych poradit jak z feldy dostat benzín? Je mi jasné, že přes hadici to nepůjde a žádný výpustný šroub na spodku nádrže není ... tak kudma ho vlastně dostanu ven? Je to konkrétně rok 1998 ( nová maska ). Dík za odpovědi

Vyprázdnění palivové nádrže pomocí palivového čerpadla

-Vytáhnout relé palivového čerpadla -J17- z reléové desky.

-Odpojit přívodní palivové vedení na vstřikovací jednotce .

-K přívodnímu vedení připojit pomocí vhodného mezikusu spojovacl hadici k vypouštěcí nádobě.

-Přemostit kontakty 1/30 a 4/87 na reléové desce

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.