Publikováno Říjen 30, 200915 r Zdravím. Potřeboval bych poradit jak z feldy dostat benzín? Je mi jasné, že přes hadici to nepůjde a žádný výpustný šroub na spodku nádrže není ... tak kudma ho vlastně dostanu ven? Je to konkrétně rok 1998 ( nová maska ). Dík za odpovědi
Říjen 31, 200915 r asi bych zkusil odpojit přívodní hadici od vstřikovací lišty a přes zapnutý klíček to čerpadlo vytáhne ven
Říjen 31, 200915 r asi tak, akorát že klíčkem budeš furt motat a motat, spíš bych nakrmil paliv čerpadlo z nějakýho externího zdroje šťávou aby čerpalo, a normálně přes hadicu to vyčerpal ven
Říjen 31, 200915 r Taky jde o to, kolik litrů chce dosta ven. Jestli pár litrů, tak určitě přes to čerpadlo a napojit ho napřímo, jinak se fakt musí pořád vypínat a zapínat zapalování. Jestli chce ale vytáhnout třeba celou nádrž, tak bych to vzal hadičkou. Vyšroubovat čerpadlo a přímo to sosat z nádrže.
Říjen 31, 200915 r a netlačí náhodou čerpadlo jen potud dokud se systém nenatlakuje? Tudíž pokud bude mít přívod k liště pryč, nedojde k natlakování a čerpadlo poběží pořád? Nevím ... to je jen má domněnka Upraveno Říjen 31, 200915 r od Malta
Říjen 31, 200915 r to si taky nejsem jistej, já když bych to dělal, tak bych to udělal tak jak jsem psal
Říjen 31, 200915 r Na mé oktě se musí pořád vypínat a zapínat zapalování, čerpadlo běží pár vteřin a vypne. Myslím, že filcka bude to samé, měl jsem 1,6ku a taky sem se v tom hrabal a myslím, že taky vypínalo. Na oktě jsem vypouštěl asi cca 2 litry benzínu, jelikož jsem chtěl vyjet všechnen benzín a dát novej filtr, tak jsem to dělal tím klíčkem a fakt to trvalo docela dlouho.
Říjen 31, 200915 r Hlavne daj pozor,aby cerpadlo neislo bez paliva-moze sa znicit ked to ide na sucho.
Prosinec 20, 200915 r Zdravím. Potřeboval bych poradit jak z feldy dostat benzín? Je mi jasné, že přes hadici to nepůjde a žádný výpustný šroub na spodku nádrže není ... tak kudma ho vlastně dostanu ven? Je to konkrétně rok 1998 ( nová maska ). Dík za odpovědi Vyprázdnění palivové nádrže pomocí palivového čerpadla -Vytáhnout relé palivového čerpadla -J17- z reléové desky. -Odpojit přívodní palivové vedení na vstřikovací jednotce . -K přívodnímu vedení připojit pomocí vhodného mezikusu spojovacl hadici k vypouštěcí nádobě. -Přemostit kontakty 1/30 a 4/87 na reléové desce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.