Thorwulf Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Mám Octavii r.v. 97 s airbagem řidiče i spolujezdce a chtěl bych se zeptat jestli jde a jak velkej problém je dodělat vypínač airbagu spolujezdce.Celkem by se mě to hodilo kvůli umístění dětské sedačky.Poradí mi někdo jak na to?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Airbagovka (která tuto funkci podporuje) Konektor na airbagovku (75 PIN -původně 50PIN) Vypínač (origo - nejde jednoduše nahradit) + konektor stropní světílko s kontrolkou (nebo aspoň LED) přepinovat airbagovku, dodělat vedení k vypínači, zapojit kontrolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 20. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Aha:( sem si myslel,že by mohlo stačit přerušit nejakej drát,nebo dráty a přidat kontrolku........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Myslím že by to šlo řešit dvoupólovým přepínačem a odporem asi 3 ohmy. Ale nemám to vyzkoušené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 vyprdni se na to...... abys jednou nellitoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kunikosita Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Přesně tak, nestojí to za to. Moc práce a zásah do bezpečnostního systému, já osobně bych do toho nešel. Nech si to zablokovat elektronicky pokud potřebuješ a máš to za pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassev Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Nic nevypinej sedačku na zadní sedadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassev Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 já si myslim že pokud jezdíš z 90% sám tak se ten vypínač vyplatí, já o něm taky uvažuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Čau je lepší si na dobu než vyměníš "kolíbku" za normální sedačku nechal Air bag spolujezdce deaktivovat v servisu(je to doporučeno i v příručce).Potom ti ho zase aktivují BEZPEČNOST NA 1 MÍSTĚ.Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Mám vypínač na spolujezdcův airbag a stejně ho mám na 99% vyplej. Takže stačí vypnout VAGem, ale záleží na okolnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Dík.Je fakt že na tu dobu co budu mít "kolíbku" se asi vyplatí nechat si to deaktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 nevite jak se pozna airbag jednotka podle oznaceni jestli je na 4 bagy s vypinanim? co znamena u RJ 1C0 909 605 index 4 nebo 5? nebude nektera z nich s vypinanim? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.