Přejít na obsah

Montáž rádia s navigací


denim

Doporučené příspěvky

Zná prosím někdo v Moravskoslezzském kraji firmu, která by přemontovala navigaci místo streamu včetně rámečku, gps antény ? A co říkáte na Eonon DEVW 604

Děkuji za pomoc

Na firmu se vyprdni, takovou vpodstatě nenajdeš, většinou, alespoň dle mých zkušeností od toho dávaj ruky pryč (ještě k tomu když tu navi nekoupíš u nich). To si vyměň sám. Když to zvládl takový neznaboh jako já :-) prostě 2 hodiny v autě a máš to. Měnil jsem STREAMa za Columbuse a vše ok. Sundáš rámeček, vyšroubuješ šroubky, vyndáš konektory, vyndáš rádio, protáhneš dráty vod GPS antény palubovkou (to me dalo nejvíc práce) za kastlíkem dozadu za navi do středového panelu, nasadíš navi, konektory, zašroubuješ, dáš nový rámeček a jedeš. Rámeček pořídíš ve Škoda servisu za 150 Kč. Otázkou je jakou máš Oktu, kterej rok, nebudou se ti s velikou pravděpodobností zobrazovat info z park senzorů a z klimy (climatronic). Na to už potřebuješ vyšší dívčí a jiné součástky a soft a na to sem musel jet do Strakonic :-) (čau Ferdo).

Jinak k tomu Eononu, vůbec jsem nevěděl že takového něco je. Pěkný, dle fotek a popisu, rozumná cena, mně to ovšem připadá jako kopie Columba s upraveným softem z DX navigací : D:D :D Pěkný, nicméně mi tam moc nevoní ta iGO8. Já ji měl na PDA a letěla z okna. Jinak je třeba počkat na osobní zkušenosti někoho kdo si to koupí.

Pokud to nechceš dělat sám, tu výměnum zkus tady pročíst diskuze a natrefíš na dost chytrých lidí co to umí za rozumný peníz a ještě s něma dobře pokecáš ! To v servisu nezažiješ :-)

Pic

Editováno: , autor: mirgr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...