zabiak Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Já si řikal, že za 4800kč ta cena je sic drsná, ale L a K se nedají sehnat takže by se dalo , ale ta cena je za jedno takže to si radši za ty prachy uděláš facelift:)) A ještě ti zbude. S tímhle at jde autoKely do Kelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Já si řikal, že za 4800kč ta cena je sic drsná, ale L a K se nedají sehnat takže by se dalo , ale ta cena je za jedno takže to si radši za ty prachy uděláš facelift:)) A ještě ti zbude. S tímhle at jde autoKely do Kelu L&K jsou vylozene o nahode a daji se sehnat tak za 4500, ale je to kumst. Jojo, to at fakt jdou do kelu, ale to jsou standard ceny. Po mne treba chtel Stangl za ty tlumice 14000, mam je za 8500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaso1 Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Skusim vymenit vnutornu parabolu z faceliftu.Ak ju tam dostanem staci uz len nalepit ciry kryt na svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Koukal jsem na http://www.autokelly.cz/ a maj tam přední čirý lampy na starej model Octy za "krásných" 4800 K No nekup to...! A já je tam před třemi týdny kupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Za ty prachy? Ty Onasisu Kucí daj se koupit konektory k faceliftovým lampám normálka někde v kšeftě (kdyžtak prosím tip) nebo musím zkoušet vrakáč? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 Za ty prachy? Ty Onasisu Kucí daj se koupit konektory k faceliftovým lampám normálka někde v kšeftě (kdyžtak prosím tip) nebo musím zkoušet vrakáč? Děkuji. tak hlavně jedno měl doma v pohodě ne tak proč by to předělával na face, když má i RS nárazník upravenej ;) , že Spidi takže jako jediný z klubu má starou face s čirou a RS nárazníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Nahodou chlapi, nevíte kde nebo jak sehnat přední světlomety s L&K bez faceliftu (staré)?? A jěště sháním kulaté mlhovky s fabie (faceliftove) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Nahodou chlapi, nevíte kde nebo jak sehnat přední světlomety s L&K bez faceliftu (staré)?? A jěště sháním kulaté mlhovky s fabie (faceliftove) joo to bude tezky... prolejzat pravidelne annonci, bazar na octaviaclubu a cekat.. ja cekal pres rok a MAM JE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Nahodou chlapi, nevíte kde nebo jak sehnat přední světlomety s L&K bez faceliftu (staré)?? A jěště sháním kulaté mlhovky s fabie (faceliftove) joo to bude tezky... prolejzat pravidelne annonci, bazar na octaviaclubu a cekat.. ja cekal pres rok a MAM JE trpělivost růže přináší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Nazdarek, když chcete koupit nějaky ND na netu, jaké použivate obchody (adresy)? Chtěl bych totiž koupit sklo na světla s L&K a nevím jestli se to dá někde sehnat. nebo lepe jestli to jde vůbec vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Nazdarek, když chcete koupit nějaky ND na netu, jaké použivate obchody (adresy)? Chtěl bych totiž koupit sklo na světla s L&K a nevím jestli se to dá někde sehnat. nebo lepe jestli to jde vůbec vyměnit... myslim ze ty skla by mely jit vymenit. A nemusely by bejt ani moc drahy primo ve skodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Kartmene, já jsem pořešil ty patice světlometů přímo ve Škodovce. Mám vrakáče na Octy celkem z ruky a letět kvůli takové "maličkosti" někam 180km to ne. Objednal jsem si je, jedna vyšla na 200Kč. Byly bez pinů, stačilo vypíchnout ze staré patice a napinovat ty nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Nazdarek, když chcete koupit nějaky ND na netu, jaké použivate obchody (adresy)? Chtěl bych totiž koupit sklo na světla s L&K a nevím jestli se to dá někde sehnat. nebo lepe jestli to jde vůbec vyměnit... Někde jsem to viděl na netu. Prodává to jedna firma a stálo to asi 1100kč a bylo to z plastu a někteří lidé si to dali i na normální světla a pak jim to svítilo nahovno. Ale na L a K to pujde. Tady to je: http://www.ellri.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Už sem to vyřešil, našel sem tipka co prodává nové i strši díly na škodovky, tak mi sežene cele světlo za cenu toho skla. Origo ve škodovce za to sklo chtěji 1600+200 Kč těsněni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 maras. mam pravé světlo s LaK a sháním k němu levé. Mám sice parabolu levého ale ta je kapku čudná sem myslel že to všechno vyměním a skompletuju ze starých ale raději bych byl kdyby ste někdo věděl o levém kompletním a dal mi pak vědět. Byl bych moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 zdarec! Kucí, obracím se na vás s prosbou, zda-li někomu zbyly ty držáky na faceliftovou verzi masky na Octu, tak bych koupil za nějakou rozumnou cenu. Kámoš mi nechal masku, ale chybí ty držáky. Sorry za OT, ale do bazaru každej neleze. Admin promine (doufám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 nazdar Zabiak, uz si skusal dat tam tie faceliftovae svetla aj sam? Videl som na Tvojej stranke ze tam mas navod tak ma zaujima ci si sa s tym popasoval uz aj Ty, ak ano hod neake fotoa dalsie rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banjo Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Už sem to vyřešil, našel sem tipka co prodává nové i strši díly na škodovky, tak mi sežene cele světlo za cenu toho skla. Origo ve škodovce za to sklo chtěji 1600+200 Kč těsněni. Tzn. sundám ze starých obyč světel nečirá skla a koupím u Škodovky 2x čirá skla na LaK za cca 3600 Kč, a mám svštla jako LK. Pochopil jsem to dobře? Asi né, něco jsem určitě přehlédnul, protože jinak by nikdo nekupoval celé starší světla LK za 4500, když by předělal ty svoje za 3600 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tzn. sundám ze starých obyč světel nečirá skla a koupím u Škodovky 2x čirá skla na LaK za cca 3600 Kč, a mám svštla jako LK. Pochopil jsem to dobře? Asi né, něco jsem určitě přehlédnul, protože jinak by nikdo nekupoval celé starší světla LK za 4500, když by předělal ty svoje za 3600 Kč. 1) Přečti si to tady celý od začátku 2) Nebo jdi někam za roh a naliskej si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 nazdar Zabiak, uz si skusal dat tam tie faceliftovae svetla aj sam? Videl som na Tvojej stranke ze tam mas navod tak ma zaujima ci si sa s tym popasoval uz aj Ty, ak ano hod neake fotoa dalsie rady :-) Já mám furt ty staré a asi je nechám po vyčištění vypadájí super vis. http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/svetlaCisteni.htm . Jinak ty faceliftový jsem nezkoušel to jsem vyfotil v Dejvicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 zdarec! Kucí, obracím se na vás s prosbou, zda-li někomu zbyly ty držáky na faceliftovou verzi masky na Octu, tak bych koupil za nějakou rozumnou cenu. Kámoš mi nechal masku, ale chybí ty držáky. Sorry za OT, ale do bazaru každej neleze. Admin promine (doufám). Tak proč si je za 130,- kč nekoupíš???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 zdarec! Kucí, obracím se na vás s prosbou, zda-li někomu zbyly ty držáky na faceliftovou verzi masky na Octu, tak bych koupil za nějakou rozumnou cenu. Kámoš mi nechal masku, ale chybí ty držáky. Sorry za OT, ale do bazaru každej neleze. Admin promine (doufám). Tak proč si je za 130,- kč nekoupíš???? Jasně, už jsem koupil. Jenom že bydlím v takové díře, kde nic nemaj. tak je to vždycky na dýl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Banjo Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tzn. sundám ze starých obyč světel nečirá skla a koupím u Škodovky 2x čirá skla na LaK za cca 3600 Kč, a mám svštla jako LK. Pochopil jsem to dobře? Asi né, něco jsem určitě přehlédnul, protože jinak by nikdo nekupoval celé starší světla LK za 4500, když by předělal ty svoje za 3600 Kč. 1) Přečti si to tady celý od začátku 2) Nebo jdi někam za roh a naliskej si... Sorry jestli jsem se tě dotknul, jsem strašně líný abych to četl od začátku a možná i natvrdlý . Dík za odbornou radu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tzn. sundám ze starých obyč světel nečirá skla a koupím u Škodovky 2x čirá skla na LaK za cca 3600 Kč, a mám svštla jako LK. Pochopil jsem to dobře? Asi né, něco jsem určitě přehlédnul, protože jinak by nikdo nekupoval celé starší světla LK za 4500, když by předělal ty svoje za 3600 Kč. 1) Přečti si to tady celý od začátku 2) Nebo jdi někam za roh a naliskej si... Sorry jestli jsem se tě dotknul, jsem strašně líný abych to četl od začátku a možná i natvrdlý . Dík za odbornou radu . No muzes to tak udelat, ale nebude to svitit jak ma.... svetlo L&K ma totiz i jinou parabolu.. Takhle by si to mel sice pekny, ale svitilo by to na nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Tak jsem dneska potkal další Octavii měla starej nárazník a nová světla a novou masku a vypadalo to dobře, akorád jsem neměl foták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.