Jeremiáš_SK Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Zdravím Vás. Problém je nasledovný: vo vodičových dverách bol menený zámok, ale len nejaký polský alebo niečo podobné, nie originál Škoda. So zamykaním a odomykaním problém nieje. Problém nastáva až vtedy, keď sa zvnútra auta zamknem, tak sa všetky dvere okrem vodičových, dajú otvoriť štandardne (na druhý krát), ale vodičove dvere sa nedajú niekedy otvoriť ani na 10-krát. Musím to skúšať dovtedy, kým ich neotvorím. Na diagnostike mi píše toto: Riadiaca jednotka zamykania dverí na strane vodiča, vzadu blokované/bez napätia Zamykacia jednotka centrálneho zamykania vzadu. vľavo nesprávna výbava Zamykacia jednotka centrálneho zamykania na strane vodiča nedôveryhodný signál Zamykacia jednotka centrálneho zamykania vzadu, vľavo nedôveryhodný signál Zamykacia jednotka centrálneho zamykania vzadu, vpravo nedôveryhodný signál Kde môže byť chyba? Keďže problém mám so zámkom vo vodičových dverách, ale diagnostika vykazuje chybu aj na ostatných zámkoch. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Rok vyroby AUTA???? Co si neopravil stary zamok??? Nabuduce kupuj ORIGO DIELY SKODA. Poskodene kable vo dverach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremiáš_SK Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) Škoda Octavia, 1.6, 1998, Sedan Editováno: 5. Listopad 2009, autor: Jeremiáš_SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Skontroluj vsetky vodice vo vsetkych dverach. Poskodene vodice-prelamane,zhnite, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremiáš_SK Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Dobre, fajn, skontrolujem to. A ten zámok mám vymeniť za originál Škoda? Čo stojí taký zámok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 A kde mas stary zamok??? Oprav stary zamok. Ale najprv skontroluj vsetky kable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremiáš_SK Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Káble budem mať čas kontrolovať najskôr až cez víkend. Potom dám vedieť, že ako. A zámok je preč. Pri výmene mi ho nevrátili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.