TonyRS Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 (editace) Zdarec lidi, zvažuji nákup dodávkového vozu a zajímal by mě váš názor na značky Peugeot (Boxer), Citroen, Iveco apod.. Zajímají mě zkušenosti apod. Předem díky PS: Myslím něco od roku 2000 - 2003 (cena do 150k) Editováno: 9. Listopad 2009, autor: TonyRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Zdarec lidi, zvažuji nákup dodávkového vozu a zajímal by mě váš názor na značky Peugeot (Boxer), Citroen, Iveco apod.. Zajímají mě zkušenosti apod. Předem díkyPS: Myslím něco od roku 2000 - 2003 (cena do 150k) Tak to by mě taky zajímalo..připoju ju se o prosbu, doufám že neva...prosím např i Fiat Ducato a Renault Master... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Mam sluzebni Jumper 2.8 HDI nalitano 220tis a delali cerpadlo(regulatir tlaku paliva ci co) prevodovku asi 3-4krat 3 jde stejne stale pres zuby... Zadni brzdy Xkrat,stale se mi kousou trmeny takze auto stale pribrzduje... a nove mi vcera klekla spojka,lozisko ktere menili letos v 5mesici,poloosy uz mam asi 3ti obe... homokynetaky asi 5-6te jinak normalka. Jinak kluci maji Pazouty ted ty nove a skoro vsichni maji zkrat v zadnich svetlech,protoze jem tam hnijou ty patice ve svetlech. Taky muj sef koupil 2 Pazouty (2za cenu 1) a jeden ma vodu v zadnim svetle???? a kastle vydava tkove divne zvuky jako by se kroutila...? A na volnobeh to celkem slusne REZONUJE...? Jinak jezdim u PPL,takze auto je dost namahane(zatizeni,starty,popojizdeni po meste...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 za nás můžu doporučit Fiat Ducatu 2,3JTD 130 - je to motor Iveco a jede to jak víno, spotřeba 9l, ale je to obytňák, takže to tahá bednu jako kráva - nejdelší šasí. V dodávce to musí jezdit daleko líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 U nás v práci zase v pohodě FORD Transit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 VW Transporter Syncro 4x4, tuším 2,3 benzin - vjede kamkoliv a zase i vyjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Tak kamos ma Mastra, starsi typ a je pry nadmiru spokojeny. A v praci mame Transportery a no problema. Na to co tahaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Ono to máš v podstatě jedno. Sou si dost podobný. Opel Vivano = Renault Master, Peugeot Boxer = Fiat Dukaco = Citroën Jumper a Mercedes Benz Sprinter = VW Crafter. Záleží jestli chceš jen šásko-valník nebo klasickou dodávkovou skříň a hlavně jakou tonáž. Známá má Iveca do 3,5 tuny-skříně a jedno Iveco 6,5 tuny a ty trpí na díl mezi volantem a sedačkou. A to že se vo ně nikdo z řidičů nestará. Pak má Tranzita F350 (3,5t) a ten na to tolik netrpí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.