herrkomisar Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Zdravím,potřebuju poradit koupil jsem si radio a jelikož mi nešlo nic naladit,tak po předčtení pár článku jsem si dokoupil ještě adaptér pro fantomové zapojení.rozhlasové stanice chytám ale dost často hlavně při jízdě mi chrčí a nekdy až vypadne.zkoušel jsem nasadit jiný prut ale bez efektu.Kam má přijít zapojit slabý modrý drátek na fantomovém adaptéru?jediný co mi zbyde je asi zkusit koupit novou anténu se zesilovačem,.....díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Zapojit na CIERNY konektor co ide do radia-napajanie PIN cislo 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Zapojit na CIERNY konektor co ide do radia-napajanie PIN cislo 5 ok díky a když ten káblík připojím na proud ze spínačky tak to je to samé,ne?..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ok díky a když ten káblík připojím na proud ze spínačky tak to je to samé,ne?..... Taky muzes. Pak bude anteni zesilovac aktivni po zapnuti klicku, jinak je aktivni az po zapnuti radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Taky muzes. Pak bude anteni zesilovac aktivni po zapnuti klicku, jinak je aktivni az po zapnuti radia. ok děkuji za rady.čili to že mi hodně vypadává za jízdy signál rádia je bud špatným tunerem radia nebo třeba odešel zesilovač v anténě.seženu novou anténu a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ok děkuji za rady.čili to že mi hodně vypadává za jízdy signál rádia je bud špatným tunerem radia nebo třeba odešel zesilovač v anténě.seženu novou anténu a uvidím. No muze bejt jak spatnej samotnej zesilovac v antene na strese a nebo muze bejt spatny fantomovy napajeni anteny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 No muze bejt jak spatnej samotnej zesilovac v antene na strese a nebo muze bejt spatny fantomovy napajeni anteny. no,vlastně to může být taky tím fantomem.asi to ale sám nepoznám.zkusím anténu a když výsledek bude stejný tak se budu pídit po fantomovým zapojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 no,vlastně to může být taky tím fantomem.asi to ale sám nepoznám.zkusím anténu a když výsledek bude stejný tak se budu pídit po fantomovým zapojení. Takže anténa byla nová tak jsem jí připojil na rádio a stejný problém,začínám si myslel že je slabej tuner v rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.