Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ahojte.chcel by som vymenit klasicke ziarovky v interiery a zadnej SPZ za led ziarovky v mojej OT II.Otazka je ktore z tychto lediek sleduje palubny pocitac? podla toho by som kupil bud obycajne led alebo led s canbus modulom nech nehlasi chybu.Vopred dik za radu.

riadiaca jednotka sleduje len vonkajšie osvetlenie vozidla ;)

Dakujem Gracho...zase bodujes:-)

ty máš ešte predFL elektriku,tak tebe stačí,ked kúpiš obyčajné LEDky a k nim 2 kusy 2W 100ohm odporov,dôležité sú hlavne Watty,nie ohm...mňa stáli tieto 2 odpory max. 0,35€ :)

Upraveno od Gracho

jednoducho do interieru teda kupim obycajne led a do SPZ can bus a hotovo.Parkovacky uz mam can bus a napriek tomu sa obcas stane ze mi zahlasi vypalenu ziarovku ale ked zapnem svetla tak to po par sekundach prestane hlasit.

áno,do interiéra ti stačia normálne LED :)

Nevíte tedy co to dělá,když dám do stropní svítilny ledky T 10,tak při vypnutém stavu trošku prosvědcují?Mohlo by to vymlátit baterku?Nebo tam dát nějakej odpor?Jinak to svítí super,nevím proč to nedávají hned v základu.

je to normálne,to isté napätie ide aj do žiarovky,len nerozžeraví vlákno,ale LEDku to jemne rozsvieti :)

Díky, tak to tam můžu klidně nechat a nemusím se bát,že to vymlátí baterku. ;)

Dal jsem si i ledky do kufru a svítí to super,ale když to má být vypnutý tak to malinko prosvědcuje(jak ve stropní svítilně).Trochu me to vadí,nevíte někdo jak to úplně zhasnout,jestli nějakým odporem?Dík.

to by aj mna zaujimalo ako odstranit to jemne preblikavanie.Poradte niekto ak mate s tym skusenost.

Ahoj mám 2006,mám dotaz které vlákna žárovek vzadu sleduje počítač? Dle gracho stačí 2w,to by stačilo k led dát paralelně 2w žárovku? Díky

img9541i.jpg

img0053jh.jpg

img2112xg.jpg

• 1 rok později...

Kupte si do interiéru LES s canbus a nic lehce svítit nebude ;) nebo aspoň mě to nesvítí ani na jednom autě!!!

Koukám, že toto téma je už skoro 2 roky mrtvé. Našel někdo nějaké "plug and play" řešení bez bastlení odporů, nebo řídících jednotek atd ? LED bych do toho denního svícení taky ocenil. Zkoušel sem tam dát žárovku s namodralou baňkou, ale svítilo to tak min o polovinu méně, tak to letělo do koše :disgust:

přesně o tomto řešení sem už uvažoval, ale PASAT mi psal, že někomu to taky blblo. Mno možná to zkusim :-)

Pokud máš facelift...stačí si udělat s osazenými LED žárovkami ve  světlech výlet za mnou a nemusíš nic jiného řešit.

Díky za nabídku. FL mam a ještě 2 roky se zárukou... takže sofwarově to řešit nechci. Až mi záruka vyprší, tak klidně, ale do té doby ne...

u Ferdy bych se nebal, stejne servis nic nezjisti, asi tak ...

• 2 měsíce později...

Jen budou koukat jak pěkně LEDky svítí a bez chyb.

Proč jseš tak daleko :( 

a nezkoušel někdo ten polskej eliminátor ? I když bych si rád dal LED i do SPZ a tam se to asi jinak než SW úpravou nevyřeší :-/

Tiez mam auto este v zaruke a BCM mam upravene na led v dennom svieteni, ako aj nad SPZ. V servise nikto nic nespominal, ved aj preco, nemaju na to ziadny dovod ;)

a kdo ti to vypnul přes vas?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.