Říjen 31, 201113 r ahojte.chcel by som vymenit klasicke ziarovky v interiery a zadnej SPZ za led ziarovky v mojej OT II.Otazka je ktore z tychto lediek sleduje palubny pocitac? podla toho by som kupil bud obycajne led alebo led s canbus modulom nech nehlasi chybu.Vopred dik za radu.
Říjen 31, 201113 r ty máš ešte predFL elektriku,tak tebe stačí,ked kúpiš obyčajné LEDky a k nim 2 kusy 2W 100ohm odporov,dôležité sú hlavne Watty,nie ohm...mňa stáli tieto 2 odpory max. 0,35€ Upraveno Říjen 31, 201113 r od Gracho
Říjen 31, 201113 r jednoducho do interieru teda kupim obycajne led a do SPZ can bus a hotovo.Parkovacky uz mam can bus a napriek tomu sa obcas stane ze mi zahlasi vypalenu ziarovku ale ked zapnem svetla tak to po par sekundach prestane hlasit.
Říjen 31, 201113 r Nevíte tedy co to dělá,když dám do stropní svítilny ledky T 10,tak při vypnutém stavu trošku prosvědcují?Mohlo by to vymlátit baterku?Nebo tam dát nějakej odpor?Jinak to svítí super,nevím proč to nedávají hned v základu.
Říjen 31, 201113 r je to normálne,to isté napätie ide aj do žiarovky,len nerozžeraví vlákno,ale LEDku to jemne rozsvieti
Listopad 6, 201113 r Dal jsem si i ledky do kufru a svítí to super,ale když to má být vypnutý tak to malinko prosvědcuje(jak ve stropní svítilně).Trochu me to vadí,nevíte někdo jak to úplně zhasnout,jestli nějakým odporem?Dík.
Listopad 7, 201113 r to by aj mna zaujimalo ako odstranit to jemne preblikavanie.Poradte niekto ak mate s tym skusenost.
Listopad 12, 201113 r Ahoj mám 2006,mám dotaz které vlákna žárovek vzadu sleduje počítač? Dle gracho stačí 2w,to by stačilo k led dát paralelně 2w žárovku? Díky
Květen 23, 201312 r Kupte si do interiéru LES s canbus a nic lehce svítit nebude nebo aspoň mě to nesvítí ani na jednom autě!!!
Květen 29, 201312 r Koukám, že toto téma je už skoro 2 roky mrtvé. Našel někdo nějaké "plug and play" řešení bez bastlení odporů, nebo řídících jednotek atd ? LED bych do toho denního svícení taky ocenil. Zkoušel sem tam dát žárovku s namodralou baňkou, ale svítilo to tak min o polovinu méně, tak to letělo do koše
Květen 29, 201312 r http://sklep.motohid.pl/pl/p/Adapter-Kasownik-do-LED-DRL-Octavia-2-FL%2C-Superb/339 :-) a třeba tuhle http://www.comfortlight.cz/eshop/led-autozarovka-p21w-s-cockou-12v-s-patici-ba15s-6xcree-led-30w-cw-studena-bila Upraveno Květen 29, 201312 r od kokta7
Květen 30, 201312 r přesně o tomto řešení sem už uvažoval, ale PASAT mi psal, že někomu to taky blblo. Mno možná to zkusim :-)
Květen 30, 201312 r Pokud máš facelift...stačí si udělat s osazenými LED žárovkami ve světlech výlet za mnou a nemusíš nic jiného řešit.
Květen 30, 201312 r Díky za nabídku. FL mam a ještě 2 roky se zárukou... takže sofwarově to řešit nechci. Až mi záruka vyprší, tak klidně, ale do té doby ne...
Srpen 27, 201312 r a nezkoušel někdo ten polskej eliminátor ? I když bych si rád dal LED i do SPZ a tam se to asi jinak než SW úpravou nevyřeší :-/
Srpen 28, 201312 r Tiez mam auto este v zaruke a BCM mam upravene na led v dennom svieteni, ako aj nad SPZ. V servise nikto nic nespominal, ved aj preco, nemaju na to ziadny dovod
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.