Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

máte aj vy tú skúsenosť, že pri zapnutí ostrekovania na predné sklo sa najprv rozbehnú stierače a až potom začne striekať voda?

Stierače prejdú polcyklus stierania na sucho.

podla mna to je tym ze kym voda prejde hadickami az k tryskam prejde nejaky ten cas a zatim sa stierace zapnu... :kuk:

Ano je to tak, dela to i me. Ve Vagu sem bohuzel nejaky nastaveni zpozdeni nenasel.

Vpredu nepozorujem nič také. Vzadu už je to opozdenie normálne.

No vzadu je bohuzel ostrikovani na pytel :/

• Autor

Skúšal to niekto dať doporiadku?

Je to veľmi nemilé, keď špinavé okno musím nasucho strieť.

Tak som to včera skúšal a aj ja to mám opozdene vpredu, avšak nepríde mi to ako problém. Tak či tak pôjdu po zime tie gumy stieračov na výmenu lebo po zime už nebudú v najlepšej kondícií. lol

BTW: čo som tak sondoval medzi známymi, tak aj im to opozdene tlačí vodu a to majú všetci rôzne značky. Takže to nebude chyba iba Fabií a Roomstrov.

U mňa to isté.....najprv stierače potom voda

mno je to proste tak. Sepnes ostrikovace a tedy se soucasne sepne cerpadlo i motor steracu. Vyrabet zpozdovatko pro motor steracu by byla dalsi soucastka, ktera stoji penize. ;)

Skuste tam dat spatny ventil. :)

Kde se to da koupit?

• Autor

A to má ako fungovať?

Upraveno od Blacky
Necituj obrazky!

:smich::palec2: DDRMODES: Abi ti nepadala voda v hadickach!!!! lol:);)

Spetny ventil mas aj na posilovaci brzd. :prc::)

Upraveno od PROCHY603

• Autor

Poplašil som sa.

Je mi to jasné, zamedzuje spätnému toku vody.

ja by som to dal tesne ku dýze. Nevieš aká je tam vnútorná hrúbka hadičky?

Upraveno od Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

:smich::palec2: To mas jedno kde to namontujes. :kuk::) Priemer hadicky zistis ked ju rozpojis. :p:prc:;):)
  • Autor

Nie som si istý, či to vydrí v mrazoch a časom sa ten ventil z PP nerozpadne.

Máš to vyskúšané?

Upraveno od Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

Ten ventil je použitý na zadný ostrek pokiaľ viem. A taktiež to trvá dokým to natlačí novú vodu...

Nie som si istý, či to vydrí v mrazoch a časom sa ten ventil z PP nerozpadne.

Máš to vyskúšané?

:palec2: Preco bi nemal vydrzat mraz ked tam nalejes nemrznucu zmes do ostrekovacou!!!! NECHAPEM. A ked sa casom rozpadne tak kupis zas NOVY za 2,5 eura. :):kuk:

Ten ventil je použitý na zadný ostrek pokiaľ viem. A taktiež to trvá dokým to natlačí novú vodu...

:palec2: Ukaz mi kde je namontovany!!!! :p:kuk:;):)

No... Tak dôkazmi nedisponujem... :smich: Auto v blízkej budúcnosti nebudem rozoberať, DP FII nemám a v FI niesu znázornené hadičky ostrekovačov... Túto info mám z jedného topicu, už ani neviem čo sa v ňom preberalo. Tento ventil by sa mál nachádzať niekde pri zadných ľavých dverách u FI. Samozrejme nemal som ešte potrebu hľadať ho. :palec2::p

thief1: TU RIESIME FABIA 2 & ROOMSTER :palec2::smich::p A NIE F1 ;) ZIADNY SPETNY VENTIL FABIA 1 NEMA !!!!! :):p:prc:;)

Upraveno od PROCHY603

Mimo to mě napadla možnost elektronická: Co třeba zkusit udělat obvod s 555 a pár součástkama, jakmile se sepne čepadlo na ostřikovače, chvilku motor pro stěrače počká dejme tomu 2-3s a pak se sepne . Samozřejmě elektronických způsobů je více.....

PROCHY603: no wow, som myslel, že FII sa nelíši až tak od FI v oblasti elektroniky, rozvrhnutia dielcov a podobne. :palec2: Inak skladám klobúk dole pred tebou, podľa toho čo píšeš si mal FI odstrojenú do poslednej šrubky. ;)

Ale ok, nebol som si istý či je použitý alebo nieje spätný ventil na zadný ostrek. Ak vieš na isto že tam nieje, nevidím dôvod s tebou nesúhlasiť. B)-_-

Tento zpětný jednocestný ventil, o kterém píše "Prochy" mě funguje bez problému 2. rok. Montoval ho zmámí který se věnuje stěračům a ostřikovačům pro škodovku. Je namontovaný pod plastovým obložením levého předniho podběhu. Investice cca 15kč, bohužel pro škodovku velký peníz.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.