Publikováno Prosinec 8, 200915 r dotaz na Dotažení nezavřených oken při zamčení klíčem to funguje ale na dálce ne dálka s dvěma tlačítky vystřelovací klíč. octavia I. Mám pouze VAG-COM 304.0 a kabel KKL-usb. 1Cxxxxxxxxx jednotka 46 , kodování jednotky 00067 dá se to změnit? nemám kodovací tabulku prosím o radu. našel jsem pouze na superVAG 8xx ale z HEX kody. děkuji
Prosinec 9, 200915 r docela mě se...e že to neumí originál diagnostika doma žádnou nemam protože makám v koncernovvým servisu auto řešim v práci tohle bych si tam i dal nakodovat i když je fakt že v letě mam stejně okna zavřený a jedu na klimu
Prosinec 13, 200915 r Ale umí to originál autodiagnostika,ale vy v koncernových servisech s tím prostě neumíte. VAS to umí,jen se bohužel musí vše přepsat ručně.
Prosinec 13, 200915 r Ale umí to originál autodiagnostika,ale vy v koncernových servisech s tím prostě neumíte.VAS to umí,jen se bohužel musí vše přepsat ručně. tak mi napiš postup kde to ručně přepíšu rád se nechám poučit hledal sem to v přizpusobení ale nenašel díky
Prosinec 14, 200915 r Nedělám ve škoda servisu.Vasa sice doma mám,ale vývojářského a ten je malinko jiný a nevím,proč bych já učil servisáky kteří mají podporu přímo ze škodovky?? v přizpůsobení to určitě neuděláš. musíš se dostat do eeprom,tzn musíš znát přístup.kód,potom do jednotlivých adres a přepsat je.
Prosinec 14, 200915 r přesně tak.Ale hlavně opatrně!!!!!Už jsem a nejsem sám opravoval špatné postupy!!!!
Prosinec 14, 200915 r To: Cosby No to je právě to Škodovka tě to dělat nenechá mužeš nastavit jen zamknutí nad 15km/h odemknutí vytaženým klíčku a pak blinkry při zamykání nebo odemykání víc se s tebou nikdo bavit nebude odpovídaj obvyklou větou: neni standartem z výroby nelze provést a čau kdyby to šlo tak se tu na to neptám
Prosinec 14, 200915 r jj,je to tak.Ale zase na druhou stranu vše je v lidech.Znám kluky ze škoda servisu,co umí s Vasem i ty věci,u kterých škodovka říká že to nejde,že to není standardem atd.prostě se nedají,šťourají,koumají a naučí se.
Prosinec 14, 200915 r problem je že už dělám pod jinou značkou a určitý věci mi nikdo neporadí je tam rivalita a závist a zkoušet to na svým autě mužu jen občas na propustku, ale dost mě tlačí čas spíš sem rád, že stihnu aspoň něco a kdybych to nedej bože zvrtal byl by hooodně velkej problem mít tam auto do druhýho dne. Psát si kvuli tomu zakázku a platit za to že si něco dělám na svým autě se mi moc nechce. Holt to nechám jak to je
Prosinec 15, 200915 r Nechám být? To je přesně ten důvod, proč se autorizáku zdaleka vyhýbám ... Sorry, ale neměl jsi tu říkat, že tam děláš ... S MKM za dvě minuty hotovo ...
Prosinec 15, 200915 r já jsem třeba kámošovi na Leonu Cupra R pomoci vds-pro upravil komfortku tak, aby fungovaly okna pomocí DO a po zamčení se mu automaticky sklopily zrcátka...
Prosinec 15, 200915 r To: peteres dělám v autorizáku protože mi tam nabídli nejvíc peněz a dobrý podmínky. Soukromě nemam kde dělat (prostory vybavení atd) u soukromníka v neznačkovým sem dělal první rok co sem byl v Praze a když sem to tam viděl chtělo se mi blít: výměna brzd kapaliny odsátím nádržky (prej to stačí) nový těsnění a šrouby do van sem ve skladu chtěl jen já destilku do baterek taky neznaly kola momenťákem (čuměli na mě jak z jara) o starých šroubech do řemenic při rozvodech ani nebudu mluvit věčný problemy z druhovýrobou nebavilo mě dělat práci nadvakrát protože byl špatnej lnovej tlumič, mohl bych pokračovat dál, ale nebudu svojí práci chci dělat tak abych se za to nestyděl a tam to nešlo . Že nemá někdo dobrý zkušenosti se značkovým neznamená to že je každej naho...o Upraveno Prosinec 15, 200915 r od notobi
Leden 17, 201114 r no kukam ze sa tu rozputala pekna debatka:) a tak preto sa pytam, neviem ci som to dobre pochopil, ci je moze ze dialkovym / vystrelovak + 2 tlacitka/ sa daju na dialku stiahnut-zatiahnut okna.... teraz mi to ide len s klucikom v zamku ked ho podrzim par sekund v poloho zamkut-odomknut..... a ci sa to da nastavit VAGom 304 alebo 409, popripadne keby mi niekto napisal navodik ako na to:) tak aby som nic nedodrbkal...
Leden 17, 201114 r odpovím ti jen na část dotazu - ano, nastavit to jde, já si nechal dálku montovat u elektrikáře, vím, že montoval nějaký spešl modul na dovírání oken a když zamknu auto dálkou tak se mi automaticky zavřou všechny okna ... stahování tak nefunguje, ohledně VAGu ti poradí snad někdo jiný
Leden 18, 201114 r no stiahol som si MDM ale len tu free verziu... ale otazka je ci to bude fungovat tak ze ked necham otvvorene okna a zamknem dialkou tak sa okna automaticky zavru, alebo ci sa daju dialkou aj odomknut napr. dlhsim podrzanim tlacidka.... Upraveno Leden 18, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.