milanbicak Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Ahoj kluci, mám fabii 1.2 HTP 2004 bez klimatizace, měnil jsem drážkový řemen a koukám napínací kladka v čudu. Nevíte někdo, dá se koupit samotná kladka? Škodovka nabízí celý napínák. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 no ja som sa dostal k divnym info. jedni trdili ze ano aj samostatne ale nevedeli to objednat, druhi ze nie a chceli objednavat cely napinak. tak neviem. tiez by ma to zaujimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 člověk by si klidně koupil celý napínák, ale ta cena!!!!! U autokelly 1 880kč, což je dost. Vždyť co může stát samotná kladka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Tak jsem snad našel náhradu, čekám ještě na potvrtzení vnitřního průměru. Jinak škodovka ani auto kelly a vůbec všichni samostatnou kladku nemají.Tak na ni mrkněte. http://www.auto-pilot.cz/Catalog.aspx?product=3687512 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 (editace) Lozisko sa da premazat+vymenit v napinacej kladke. LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17477 Editováno: 11. Prosinec 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.