Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím . Poradí mi někdo kde najdu na Superba 1  řídící jednotku pro nastavení sklonu xenonu 4Z7 907 357. Moc děkuji za rady.

• 8 měsíců později...

Nevím jestli se to tu řešilo ale nikde jsem to nenašel. Sup mi při nastartování hlásí ZÁVADA SVĚTEL ani se nezkalibrujou a na diagnostice to nic nehlásí. Poraďte děkuji 

V 15. 7. 2021 na 21:41, Danofon napsal:

Nevím jestli se to tu řešilo ale nikde jsem to nenašel. Sup mi při nastartování hlásí ZÁVADA SVĚTEL ani se nezkalibrujou a na diagnostice to nic nehlásí. Poraďte děkuji 

Tak už opraveno vyměnil jsem řídící jednotku naklápění xenonu. Byla tam oxidace a uhnily kontakt.

• 2 roky později...

IMG_4127.thumb.png.d760a568ba03eb1006c93f2569993735.pngČau, keby ste hoci kto riešili ten pohyb svetiel hore dole začnite takto, vytocte volant úplne doľava a pozrite za šoférove predné koleso, na 10-nke matke je tam primontovany ten snímač a veľakrát neni vadny ale je na ňom taká tenká plastová tyčka a ta sa láme okolo srobu, hodím foto čo myslím, ja som to dal dole a zalial to mamutom , aj tak pri kupé ti tu tyčku nedajú, potom som urobil cca 10km a išlo mi naučiť základnú polohu na kanále 01—02 uložiť hotovo. Inak svojho supa 1 stále mám a už ma svetla netrápia, po 3 rokoch čo mi nefungovali xenony som našiel také banálne problémy že dovi, diely objednávam iba z AliExpressu a všetko funguje normálne, tu nevedia čo pýtať.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.