vitezlav Vloženo 15. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2020 Zdravím . Poradí mi někdo kde najdu na Superba 1 řídící jednotku pro nastavení sklonu xenonu 4Z7 907 357. Moc děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 Nevím jestli se to tu řešilo ale nikde jsem to nenašel. Sup mi při nastartování hlásí ZÁVADA SVĚTEL ani se nezkalibrujou a na diagnostice to nic nehlásí. Poraďte děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 V 15. 7. 2021 na 21:41, Danofon napsal: Nevím jestli se to tu řešilo ale nikde jsem to nenašel. Sup mi při nastartování hlásí ZÁVADA SVĚTEL ani se nezkalibrujou a na diagnostice to nic nehlásí. Poraďte děkuji Tak už opraveno vyměnil jsem řídící jednotku naklápění xenonu. Byla tam oxidace a uhnily kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JS65 Vloženo 24. leden 2024 Sdílet Vloženo 24. leden 2024 Čau, keby ste hoci kto riešili ten pohyb svetiel hore dole začnite takto, vytocte volant úplne doľava a pozrite za šoférove predné koleso, na 10-nke matke je tam primontovany ten snímač a veľakrát neni vadny ale je na ňom taká tenká plastová tyčka a ta sa láme okolo srobu, hodím foto čo myslím, ja som to dal dole a zalial to mamutom , aj tak pri kupé ti tu tyčku nedajú, potom som urobil cca 10km a išlo mi naučiť základnú polohu na kanále 01—02 uložiť hotovo. Inak svojho supa 1 stále mám a už ma svetla netrápia, po 3 rokoch čo mi nefungovali xenony som našiel také banálne problémy že dovi, diely objednávam iba z AliExpressu a všetko funguje normálne, tu nevedia čo pýtať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.