Krtek6 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 kucííí...že mě nevyhodíte když jsem tam přidal svojeho stříbrnýho mazla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Kdy končí hlasování?? 31.1.2010 ve 24:00?? Já jen abych to stihl vložit:-) Doufám, že až večír, protože přijedu dom k PC kde mám fotky až 31.1. nějak večír domu cca kolem 21:00, tak abych to nepropásl:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 kvůli tobě se zalozí 1.2.2010 ve 00:05 hod :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Thanks:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 1, Moc se mě tahle soutěž líbí....zůčastním se také...sice na starých kolech...ale zůčastním... 2, Všechny auta sou moc pěkné,ale upravovat umí skoro každe,pak už je to jen podle vzhledu a libosti majitele... - Docela bych sem připojil i 3 fotku a to fotku když Fabu kupovali ... někdo jen koupí a stará se ... a to by byla jiná ... 3, Určite nejvíce se mě líbí : lukyssek : HTP na 17" PS ... fandím všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 To já bych potřeboval fotek více ale zatím se mi nejvíce líbí "Černý Cvrček" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exSDI Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Ja hlasujem tiež za " Čierneho Cvrčka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 - Docela bych sem připojil i 3 fotku a to fotku když Fabu kupovali ... někdo jen koupí a stará se ... a to by byla jiná ... ....jo tak foto při koupi by nebylo od věci, určitě by to bylo v mnoha ohledech zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Lukyne dyť by byly všechny stejný,akorát by se lišily barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 (editace) no právě , že si myslím že by to bylo dost zajímavé přidat tu fotku od koupě...mnohé by se rozhodlo Editováno: 26. leden 2010, autor: AMartyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 viděl bych to na další galerii, někdy později, foto při koupi a foto dnes, do týhle anketky už bych to ted necpal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2010 tak to můžeme udělat třeba příště, teď už se to nestíhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Kdy končí hlasování?? 31.1.2010 ve 24:00?? Já jen abych to stihl vložit:-) Doufám, že až večír, protože přijedu dom k PC kde mám fotky až 31.1. nějak večír domu cca kolem 21:00, tak abych to nepropásl:-( no vidíš, jak jsi to hezky stihnul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Dnes sice založím anketu a mužete už klidně hlasovat,ale přihlasit se mužete do pulnoci 31/1/2010,a budete dodatečně dodáni do ankety.Poté stejně do konce unora bude možno hlasovat takže není nic straceno.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Anketa spuštěna,prosím soutěžící o zkontrolování svych nicku. PROTOŽE JSTE KANCI A NE VŠICHNI JSTE POJMENOVALY SOUTĚŽNÍ SNÍMKY PODLE PRAVIDEL TAK SOUTĚŽÍTE PODLE NICKU. Dal jsem možnost hlasování pro více než jednu možnost tak prosím dejte hlas maximálně třem soutěžícím,kteří by podle Vás měly postoupit do semifinále a do finále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Jj nakonec jsem to stihl, vcera jsem byl doma u kompu s fotkama a tak jsem to tam hnedka dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 (editace) Anketa spuštěna,prosím soutěžící o zkontrolování svych nicku.PROTOŽE JSTE KANCI A NE VŠICHNI JSTE POJMENOVALY SOUTĚŽNÍ SNÍMKY PODLE PRAVIDEL TAK SOUTĚŽÍTE PODLE NICKU. Dal jsem možnost hlasování pro více než jednu možnost tak prosím dejte hlas maximálně třem soutěžícím,kteří by podle Vás měly postoupit do semifinále a do finále. tak jsem zkusmo hlasoval a mam pocit že hlasování nefunguje tak jak má, podařilo se mi dát celkem 3 hlasy(1-10,11-20,20-....) tudíž si myslím že to není moc spravedlivé.... edit: návod jak hlasovat jsem přečetl teprv ted, ale stejně dle mě není fér vybírat z těch 3skupin po jednom hlasu.... Editováno: 29. leden 2010, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 pořeším se Standisem,ale mělo by to jít máš možnost hlasovat pro tři a podle mne to jde i pro tři v jedné skupině,to by potom ta možnost pro vice možností byla k ho..u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 tak jsem to taky zkoušel a jde hlasovat max pro jednu fotku z každé skupiny, 2 v jedné nejdou asi bude někde chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 tak Pticovi to šlo taky, že mohl vybrat 2 fotky z 1 skupiny proto komu tak nešlo hlasovat a musel vybrat pouze jednu fotku z každé skupiny, ať mi pošle SZ a napíše tam, pro koho hlasoval a napíše tam, komu by chtěl hlasy dát, aby to bylo pro všechny stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Standis: nebylo by lepší hlasovat odznovu??? ....mam totiž ted pocit že je v tom už krapet bordel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Žádný odznovu, Standis jasný VÍTĚZ. Jižní Čechy dotoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Lukyne zatím v tom bordel není, počkáme, jestli ještě někomu to nepůjde a pak uvidíme Onas srandisto, viděl jsi tam ty auta?? myslím, že jsou tam auta, který jsou fakt suprový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Rozarka je unikat samozrejme ze hlasuji jeste pro jedno jestli mi to pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2010 anketa zrušena a začne 1.2. ještě tam dal fotky Fíla, tak ať jsou podmínky pro všechny stejné, snad se i podaří naladit anketa, aby mohli hlasovat všichni stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.