KINGMIKI_CZ Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Tak sem si řek že je vyměním černé za chrom ještě minulý rok sem je viděl téměř pořád u nás v Ostravě na autoburze ve Vítkovicích po 700Kč všechny čtyři.A ejhle už nejsou vlastně jsou jenom takové ty plastové co se tváří jako kovové kde sehnat ty původní..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 puvodní(kovové) se už snad nedělaj, tak leda že by je nědko měl v zásobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KINGMIKI_CZ Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 To je ale bordel co zase se šetří sem slyšel že ty plastové se lamou ale moc tomu nevěřím jinak dokud sem je neměl vruce sem nepoznal že to není kov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 sem slyšel že ty plastové se lamou A v létě tě popálí, protože se hrozně rozpálí od sluníčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Milotec má stále v nabídce nerez. Velký díl 610,- Malý 300,- http://www.milotec.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Milotec má stále v nabídce nerez.Velký díl 610,- Malý 300,- http://www.milotec.net/ řeč je o vnitřních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 řeč je o vnitřních Sorry,četl jsem to ve fofru.Tak ať je seženete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Taky bych rád věděl, kde je sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Taky bych rád věděl, kde je sehnat... Asi jedině na vrakači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 sem slyšel že ty plastové se lamou A v létě tě popálí, protože se hrozně rozpálí od sluníčka to uz jsem se tu take kdysi davno dozvedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Už sem byl poslán na spoustů vrakoviš ale nikdy tam nic nebylo jen opravdu úplné totálky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Už sem byl poslán na spoustů vrakoviš ale nikdy tam nic nebylo jen opravdu úplné totálky... a kličky byly taky našrot jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Taky by se mi hodily ty chromovaný, kovový.... to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Zdarec, tak ty chromovy kliky jsem v pátek viděl v Brně na Lesné v Automédii a mají je kolem 530kč za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Podivejte se do Etosu..podle me to nebude nejaka velka rana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 530 je docela dost :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Chudej student: Kam se mám podívat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Chudej student: Kam se mám podívat?? Etos,Etka = Katalog nahradních dílu na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KINGMIKI_CZ Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Na autoburze ve vítkovicích sou ty plastové stříbrné za 700Kč 4 kusy takže 530Kč za jeden šílenost.Jinak chudej student njesem ale 4 kliky za 2000Kč to je už blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Lugo: Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 KIGMIKI: Sehnal bys mi je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Na autoburze ve vítkovicích sou ty plastové stříbrné za 700Kč 4 kusy takže 530Kč za jeden šílenost.Jinak chudej student njesem ale 4 kliky za 2000Kč to je už blbost To sou origoš škoda kovovy v jejich prodejně. Co jsem viděl to píšu a nikomu nic nevnucuji. zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Ok..to se dá čekat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro20 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Čau mužu sehnat ty plastove "chromove" 4 kusy za 800Kč ty kovové už sehnat nelze fakt jen z nejakých železných zasob! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KINGMIKI_CZ Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 OK za 800Kč ale kde je seženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.