Pivo Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Pomáhat a chránit, proto jsem k tvému dotazu zkopíroval svoji starší odpověď z jiného vlákna. Opravoval jsem stejnou závadu na Octavii 2, porucha byla na levém předním kole, tedy u řidiče. Pokud máš poruchu na jiném kole, může se umístění spoje na kabelový svazek lišit.. Měnil jsem původní kabel v blatníku za nový, prodává jako samostatný díl, je dlouhý cca 80 cm a je zakončený konektorem k čídlu brzd a v mém případě také obsahoval vodiče s konektorem k čidlu ABS. Kabel prochází blatníkem přes nalisovanou průchodku a je vedený v motorovém prostoru vedle baterie, kde je napojený na kabelový svazek vozu. Zde se vadný kabel při výměně odstřihne a připojí nový, vždy správný vodíč kam patří.. Pokud si chceš ověřit že tam máš přerušený vodič, najdi si připojení na svazek a zde si napíchnutím jehlou propískni z obou stran jednotlivé vodiče ke konektoru. Při opravách na elektroinstalací vozu vždy pracuj s odpojenou baterií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Skalický Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.