Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

To je pravda,ale koupil jsem nový kabel a zkouším ho už jen s VagCom 304.Ve správci to mám stejný jako na tvojich fotkách (akorát mám com 4).

Hlásí to http://yfrog.com/j4wagqj

Akorát mne napadlo ještě,že to zkouším spárovat na stolním PC bez připojení k autu.Na XP mi to na stolním PC normálně ve VagCom kabel našlo.

ved to mas v pohode, uz len pripojit k autu, com port ti naslo a pripojilo, uz mu chyba len opacna strana, teda auto ;)

• Autor

A co znamená ta hláška ve Vagu?

Že nenašel auto :smich:

Finguje pod W7 někomu hex can kabel ?

Ano mne funguje, Windows 7 + Hex-can 704.

me taky maka VAGCOM ve Win7 - jen jsem pri prvnim spust. dal ve vlastnostech spoustet jako spravce a je to

funguje, ale jen na 32 bitu

Tak to je supr,na 64 opravdu nechodí?

ne.. jedině v prostředí windows xp mode... prostě virtuální xp

• Autor

Tak bych chtěl všem poděkovat za pomoc.Konečně jsem to rozchodil.Hlavní problém byl v tom,že jsem to zkoušel doma s napojeným kabelem a ne v autě. :smich:

• 1 měsíc později...

mám dotázek mám stejná kabel jaký je tu řešen ale trvale mi to hlásí http://yfrog.com/j4wagqj a to i když to připojím do auta nevíte co s tím muže být jinak kabel je nový

a zapnuté zapalování máš?

• 2 týdny později...

a 304ka v 64bitu bude fungovat normalne?nemuzu vag proste otevrit,zacne se jako spoustet ale vubec se neotevre

Mne funguje 304 aj 409.1 na Win7 ale 32bit uplne v pohode

Nepojede na 64 bitu... dělá mi to totéž.. ani se nezapne... potřebuješ XP mode...

• 9 měsíců později...

304ka na 64 bit chodit nebude,na 32bit ano . Hex na 64bit ale rozchodit lze -mám na mysli starší verze např. 805 Ale pokud to někdo rozchodí,tak gratulace..

Upraveno od juke.box

• 7 měsíců později...

a co to mas za verziu VAG COM? s KKL kablom funguje 304.0. podla screenshotu odhadujem, ze mas verziu na HEX-CAN a to ti fungovat nebude, tak ako uz pisal 'cosby'

Psal jsem týpkovi co to nabízí a poslal mi tohle k vyřešení problému s Vag u Win 7.

Co mě poradíte nainstalovat za Vag do Win7 ?????? Mám ztáhlé dvě verze 304 a 409

On má 32bit.. pokud máš taky tak je to jedno.. stačí ti 304.. pokud máš 64bit tak nenainstaluješ...

Soft.Windowsu 7 nie je kompakt.so žiadnou diagnostikou

Ahoj. Chtel bych se zeptat, zda se da KKL kabelem a vag-com 4091 kodovat servo. Komunikace s autem funguje, vypis chyb je bez problemu, ale komunikace s ridici jednotkou serva se nedari. Delam nekde chybu? Diky

• 2 měsíce později...

Na Win 7 chodi HEX v pohode i s VCDS 10.6.4 Win 7 profi 64 bit

VCDS jde na všem, samozřejmě i na Win 7 64bit, VAG-COM 304 ne. Jsou to jiné programy s jinými kabely. :)

Mě VAG na W7 Ultimate 64-bit také nefunguje, nefunguje ani když dám XP mode, v budoucnu to vyřeším indtalací virtuálky XP 32-bit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.