Publikováno Prosinec 31, 200915 r Zdravím , prosím radu , koupil jsem si RS znak na přední masku Octavia II před Fl . Už jsem to lepil snad všim silikonem , sek. lepidlem a také už byla i vyzkoušena oboustranná páska . Ale nepodařilo se . Ta potvora tam prostě držet nebude . Nemáte s tím někdo zkušenosti ... Dík za rady . PS : Znak je z Octavia II facelift A jinak dobrého silvestra
Prosinec 31, 200915 r Asi ti to nepomůže, ale na originální masce je znak UZ-přivařen. Obávám se, že jinak to tam držet nebude. Upraveno Leden 1, 201015 r od Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku - porusenie pravidiel fora
Prosinec 31, 200915 r chce to oboustranku kvalitní (3M ...atd.) mám to lepený nějakou zelenou pěnovou (1mm tloušťka), bohužel nevím výrobce a drží to už skoro rok SpawnCZECH: ano, pomůže to i jinak než origo připevnění
Prosinec 31, 200915 r Myslím,že chemopren to přilepí tak,že až ho budeš chtít sundat budeš muset koupit nové,žebrování.
Leden 1, 201015 r Ale nikdy jako originál krozo: A zatím si stojím, protože jsem se podílel na vývoji
Leden 1, 201015 r prilep to lepidlom na skla... vlastna skusenost na aute to drzalo 2 roky dokedy mi to nejaky kreten neodjebal..
Leden 1, 201015 r Autor Dík chlapi za radu , zkusím a uvidím . Jestli to nebude držet , tak se na to vyseru a zajdu kupit komplet mřížku i se znakem. A bude to vyřešené . :-)
Leden 2, 201015 r Autor Jde jen o to , že se mi to šíleně libí. A zakázané to není , jinak by to neprodávali . Je mi to jedno , že budu vypadat jak kok.. Hlavně , že tam bude.
Leden 3, 201015 r Jak uz nekdo psal - prilep to lepidlem na autoskla a uz to nesundas!!! Jeste je dobre pred lepenim stycne plochy naprimerovat (takova cerna vodicka, ktera udela podklad pro lepidlo za cca 15 minut. )
Leden 17, 201015 r dobrá rada nad zlato, ale já vám jí dám zdarma. Milotec prodává takový černý lepidlo na ty jejich plastový doplňky, jako jsou spojlery apod.. Ten znak nebo cokoliv jinýho se s tím pořádně namaže a přilepí se to k mřížce. Ta vrstva se musí udělat opravdu hodně tlustá, aby se to do té mřížky zamáčklo co nejvíc. Já to měl skoro 4 roky a za tu dobu to neupadlo ani to nikdo neurval. Zkoušel jsem, jak to drží a ani když jsem za to vzal hodně velkou silou, tak se to ani nehlo. A navíc jsem měl na mřížce ty nerezový polepy, který jsou leštěný, takže byl předpoklad, že se jich to moc nechytne. Chytlo, protože to lepilo slouží právě k přilepení těch plíšků k masce. Ale bacha, požádně odmastit a matlat opatrně jen tam, kde to chcete mít !!! Je to hroznej sajrajt, kterej se chytne a nepustí.
Leden 21, 201015 r Ja som ten znak prilepil tavnou pištoľou. Ale v mojom prípade tam ten znak patrí , akurát som prestaval predok na facelift a chcel som tam mať ten predface znak RS.
Leden 22, 201015 r Znak by mal mať takú čiernu plastovú podložku,ktorú som poriadne odmastil,taktiež aj miesto na maske kam ide a prilepil s Loctite 401 a drží to ako ďas.Prípadne miesto styku môžeš jemne zdrsniť potom už len zo znaku odstraniť fóliu na samolepke a priložiť na podložku.Už po krátkej chvíli som ho nedokázal utrhnúť,takže pozor aby si to mal presne zamerané.
Leden 23, 201015 r lepidla Loctite jsou vynikající, ale ta styčná plocha mezi znakem RS a mřížkou je strašně malá a lepidlo dělá jen tenoučkou vrstvu. Proto je opravdu jistější použít něco, co udělá vrstvu silnou a mřížka se do toho "zaboří". U kontaktních lepidel typu Loctite bych měl třeba strach na vapce, která by to mohla utrhnout.
Leden 25, 201015 r nazdárek Diamant, máš tu někde fotky toho předku ? Niekam som ju dával a le nechce sa mi hľadať! Lepšie foto bohužiaľ ešte nemám. Nebolo času.
Červen 10, 201015 r To si teda píš, že nebolo. Ale najhoršie boli tie dodatočné starosti s neustálym dokupovaním chýbajúcich dielov. Už by som sa na to znovu nedal.
Červen 16, 201015 r Zdravím všechny, tohle téma mi vnuklo nápad, který jsem realizoval. Žebra mřížky chladiče jsem provrtal, aby se dvousložkové lepidlo dostalo i dozadu a nebylo jen na stykových plochách mezi mřížkou a znakem. Pak jsem nalepil znak Scout. Po vytvrdnutí lepidla jsem jel se strachem do myčky, ale v pohodě. DRŽÍ!! Upraveno Červen 16, 201015 r od SpawnCZECH
Prosinec 4, 201014 r jen mezi nama ja bych si to tam dal aji kdyby to bylo zakazany.... prilepil sem to normalne vterinakem.... a drzi mi to uz rok a pul i do mycky s tim jezdim....
Říjen 4, 201113 r Ahojte... ja zhanam uz asi mesiac predni RS znak na OCtaviu či fabiu I.... a nemozem nic zohnat... (najlepsie zo slov. stranok.) alebo z CZ ale s fajn postovným... Dakujem
Říjen 4, 201113 r http://www.amd-autodily.cz/nezarazeno/znak-rs.html http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_predni_napis_rs_original-octnap003
Říjen 4, 201113 r já to mam na masce normálně přilepeny sanitárním průhlednym silikonem..nevím proč ti to tam nedrželo...
Říjen 4, 201113 r ja som to lepil lepidlom UNIVERSUM a drzi v pohode a aj v umyvacke som s tym uz bol staci dobre odmastit obe plochy a musi drza pripadne trosku prasku tam dat co sa da k tomu lepidlu dokupit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.