octaviaaaa Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 ahoj prosim potřeboval bych poradit koupil jsem si navigaci dx indec c dám ji do auta škoda octavia rv. 99 bez ABS navigace nechce ukazovat když se podívám na polohu info ukazuje gala mám zapojený s pinu 1 na zelený konektor 32b/30 měl jsem symphony a tam při zrychlení se zvedala hlasitos tady nic prosím porad jak to mám zapojit dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 ahoj prosim potřeboval bych poradit koupil jsem si navigaci dx indec c dám ji do auta škoda octavia rv. 99 bez ABS navigace nechce ukazovat když se podívám na polohu info ukazujegala mám zapojený s pinu 1 na zelený konektor 32b/30 měl jsem symphony a tam při zrychlení se zvedala hlasitos tady nic prosím porad jak to mám zapojit dik Navigace meri pomoci ABS... pokud nemas kabelaz k abs a zpatecce tak ti je naprd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 a jak to zapojim když nemám ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) z druhé strany navigace máš černý konektor 26pinů, k němu si sežeň protikus a do něj napoj spínané + z pojistky č. 5 na 4, galu na 5 a 18, na 17 napoj zpátečku není to zrovna košér, ale funguje to Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 z druhé strany navigace máš černý konektor 26pinů, k němu si sežeň protikus a do něj napoj spínané + z pojistky č. 5 na 4, galu na 5 a 18, na 17 napoj zpátečkunení to zrovna košér, ale funguje to dík tak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Mužu se zeptat kde se dá dobře napojit na tu zpátečku ? dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Mužu se zeptat kde se dá dobře napojit na tu zpátečku ? dík za odpověd. jsem to napojoval dole u řidičových dveří jak je ten sloupek je tam svazek drátů a je to ten modrobílí drát ale pozor jeden je szlný a jeden slabý tak ten slabý je na zpátečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 to si asi nenapojil na zpátečku, ta má totiž černomodrý drát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 to si asi nenapojil na zpátečku, ta má totiž černomodrý drát sory máš pravdu ale je to ten slabší jsou tam dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falda Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) Ahojte potrebuju poradit. Tento pristroj je namontovan v kokte, kterou jsem koupil. Radio se muselo demontovat pri oprave a ted ho uz nemohu odkodovat. Mam ctyrmistny kod, ale radio ho nebere. Volal jsem puvodnimu majiteli a ten rikal, ze staci v iso konektoru na chvilku propojit plus12V s nejakym dalsim pinem a pak zadat kod(pry mu to tak delal nejaky elektrikar a pak slo). Pak ze pry radio uz pujde. Dival jsem se na konektor a toto radio neni pripojeno na ridici jednotku pristrojovky. Pri zadani kodu napise neco v tom smyslu jako ze safe pin is not connected (asi tak nejak) a mohu to delat porad dokola (neodecitaji se dva pokusy). Myslim ze prave radio tak nejak dava nejaky signal do ridici jednotky ze je odkodovane, aby priste uz nemusels kodovat (nacte se sam) a tim ze prave toto propojeni chybi tak na to musi byt nejaka finta. V iso konektoru nejsou zapojeny piny 5 (SAFE); 3 (KBus); 2 (tel.mute). Myslim ze to bude mozna ten pin 5 SAFE a pak jestli to má zůstat propojené nebo ne, totiz kdys se radio demontovalo propoj tam nebyl, ale mam trochu strach s tim experimentovat. Dik za kazdou pomoc. Editováno: 23. Únor 2009, autor: Falda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidpopjak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 zdravim,jak mas pin SAFE-je vedle konektoru plus v rade,tak tam musi jit staly proud.normalne u aut neni zapojen,je to na el,antenu ma modrou barvu.normalne ten drat co vede ze SAFE spoj se stalym proudem co je vlastne hned vedle a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Chtěl bych se vás zeptat jestli by to šlo do OI 98 a co by fungovalo a co ne. Dík. http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...a-o3369627.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 slo, pokud pripojis i tmc box bude to prijimat i tmc.. jinak hudba pouze z changeru nebo xcarlink a sd/usb.. muzes pripojit i hf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Potrebujes 2-din otvor a signal GALA od ABS. Potom ti pojde plnohodnotne. 98 este 2-dinko nemala a neviem ci mala od vyroby tahane aj GALA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 (editace) Tak elektricky ti to půjde připojit v pohodě, jen potřebuješ ještě ten jeden konektor, 21 pinů myslím že má, a do něj přivést potřebné dráty - abs (gala), spínané +, spátečku (volitelně) Horší to bude po mechanické stránce, jestli máš starou palubku, tak to tam nepůjde, ta má jen 1din otvor, chce to novou palubku, pokud máš r.v.98 ale MR99, tak by si mohl mít už novou palubku se spodkem šedým, pak to půjde, jinak vyměnit alespoň spodek palubky ... Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shvellanj Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Tak elektricky ti to půjde připojit v pohodě, jen potřebuješ ještě ten jeden konektor, 21 pinů myslím že má, a do něj přivést potřebné dráty - abs (gala), spínané +, spátečku (volitelně)Horší to bude po mechanické stránce, jestli máš starou palubku, tak to tam nepůjde, ta má jen 1din otvor, chce to novou palubku, pokud máš r.v.98 ale MR99, tak by si mohl mít už novou palubku se spodkem šedým, pak to půjde, jinak vyměnit alespoň spodek palubky ... MR99 mám teď mám pod rádiem takovej kaslík tak by to tam místo rádia a kaslíku mělo jít. A navigace by mi šla? A jak je obtížný dodělat to GALA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 to tam galu už budeš mít, natáhnout k-line kvůli diagnostice, připojit vše potřebné pojede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Ak tam napojis komplet konektory z radia tak ti to pojde. GALA by si uz mal mat natiahnuty. To je signal z ABS. Uz nemusis nic viac natahovat. Ja som to tak spravil. Namiesto radia som tam supol DX a je. Vsetko facha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Jinak pěkně popsané je to třeba zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...amp;hl=navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ak tam napojis komplet konektory z radia tak ti to pojde. GALA by si uz mal mat natiahnuty. To je signal z ABS. Uz nemusis nic viac natahovat. Ja som to tak spravil. Namiesto radia som tam supol DX a je. Vsetko facha. ktery mas rok? k-line jsi tam mel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Ak tam napojis komplet konektory z radia tak ti to pojde. GALA by si uz mal mat natiahnuty. To je signal z ABS. Uz nemusis nic viac natahovat. Ja som to tak spravil. Namiesto radia som tam supol DX a je. Vsetko facha. ted to čtu pořádně, ty jsi nezapojoval 21pin konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapas Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 Mám v autě škoda navi DX, podle toho co sem tu četl a co sem četl v manuálu a tak všude, tak by na tuhle navi/rádio mělo jít připojit AUX Audio + Video. Chtěl bych si pořídit nějakej přehrávač do auta (že bych to šoupnul do přihrádky u spolujezdce). Ale potřeboval bych poradit. 1. Má někdo zkušenosti? Jakej by byl nejlepší, aby uměl DVB-T, DVD, X-vid a vstup i USB, nebo něco podobnýho. Asi aby měl aji nějakej antishok ne? Jaký má mýt výstupy? (Něco sem hledal, ale nic moc mi nepřišlo, že by bylo vhodný) 2. Jak, čím a kam připojit k navi, bude potřeba aji něco jinýho? Pročetl sem tu asi tisíc diskuzí, ale tohle sem nikde přesně nenašel. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 ...v tom by neměl být problém...já osobně bych ale šel jinou cestou... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...eer-AVIC-F310BT http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...-Kenwood-DX5022 http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...lpine-IVA-W202R ...ale pokud si chceš ponechat DX a k k tomu přehrávač tak ti bude stačit tento... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...iomedia-AMV278D ale pro DVB-T je potřebný externí modul... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...digitalni-tuner ...nebo... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...-DVB-T-TV-tuner ...a pro připojení přehrávaček DX je ještě potřeba adaptér A/V... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...V-vstup-NAVI-DX ...teď nevím jestli jsem tě neodradil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Tady Tady na to maj hodně věcí.To dvd co ti tady radily mi přijde takový nevybavený tady maj i s usb vstupem atd. Jinak originál rádia jsou nej mi přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.