Publikováno Duben 28, 200619 r Včera vyšel oficiálnní ceník nových Roomsterů a v něm i zmínka o motoru 1.4 (16V) 63kW. Zajímalo by mě, jestli nědo nevíte, v čem je tento motor jiný než klasická verze s 55kW. Je to jen v sání, nebo je toho víc?. Vím, že tu před časem běželo podobné téma, ale v něm s emluvilo jen o 59kW a nikdo se nikam nedopátral. Nyní jde mortor na trh, tak by snad mohlo být víc informací...
Duben 28, 200619 r Ze by to byl 1.4 FSI? Co jsem o tomhle motoru četl, tak je to FSI neni. Krouťák zůstává stejný jen výkon je o 8 kW vyšší. A v čem je rozdíl proti 55 kW se dozvíme časem.
Duben 28, 200619 r Autor Jen chip to určitě není. Slyšel jsem něco o nově dimenzované chaldící soustavě a již citované sání. Ten motor musí mít po upravách víc už v základu a ne jen nadupaným čipem který dál nejde. Už jen kvůli výrobním tolerancím). Každopádně jsem zvědav. Pár kW by nebylo k zahození. A pokud by šel obohatit o pár nových komponent i náš motor, přijal bych to s povděkem
Duben 28, 200619 r no co se uprav toho motoru nevim, ale pokud vim tak jiz 1. 4 55 kW nema jenom 55 kW ale neco navic. Kdesi jsem cetl, ze skodovka podhodnocuje vykon motoru, udava 55 a je tam neco navic (pry je to ciste marketing - postavis vedle sebe skodovku 55 kW a neco jinyho 55 kW a skodovka na tom bude lip protoze uz tam ma vic) samozrejme ze to nebude jenom timto (priblizeni realu k udavanemu), ale je mozne ze to k tomu vysledku 63 kW castecne napomaha + precipovani ridici jednotky... vic ale ukaze az cas ohledne pravdy ci nepravdy toho ze skodovka udava mensi nez skutecny vykon ------- kdo z vas si delal cip a nebo aspon zajel na motorovou brzdu vyzkouset co tam vlastne ma, dejte vedet
Duben 28, 200619 r Tak s 1.4 16V 59kW bych mel v brzke dobe mit takovou delsi pruberfahre, takze pak muzi poreferovat jak natom je a okolik je lepsi nez moje 1.4 16V 55kW se kterou ted pujdu na chipesek a hodnoty me mile prekvapili. Pruzny zrychleni na ctyrku z 80-120 o sekundu lepsi. Kroutici moment z 126 ve 3800ot. pude na 132 v 3500otackach a vykon 55kW pri 5000ot. bude 63kW pri 5500ot. Samozrejme decentne posunutej omezovac. Prikladam i graf na brzde.
Duben 28, 200619 r Tak s 1.4 16V 59kW bych mel v brzke dobe mit takovou delsi pruberfahre, takze pak muzi poreferovat jak natom je a okolik je lepsi nez moje 1.4 16V 55kW se kterou ted pujdu na chipesek a hodnoty me mile prekvapili. Pruzny zrychleni na ctyrku z 80-120 o sekundu lepsi. Kroutici moment z 126 ve 3800ot. pude na 132 v 3500otackach a vykon 55kW pri 5000ot. bude 63kW pri 5500ot. Samozrejme decentne posunutej omezovac. Prikladam i graf na brzde. Tak pak dej vědět, kdyby ten graf odpovídal skutečnosti, mělo by to cenu. Kolik to má celé stát?
Duben 29, 200619 r Tak pak dej vědět, kdyby ten graf odpovídal skutečnosti, mělo by to cenu. Kolik to má celé stát? I ty brute?? Takovy odpurce zvysovani vykonu??
Duben 29, 200619 r Tak pak dej vědět, kdyby ten graf odpovídal skutečnosti, mělo by to cenu. Kolik to má celé stát? I ty brute?? Takovy odpurce zvysovani vykonu?? A to jsi vyčetl kde, že jsem odpůrce zvyšování výkonu?
Duben 29, 200619 r No snad ze vsech tvych prispevku, kde tvrdis jak je to nemozne, ze tohle nejde, tamto nejde a najednou chces chip???
Duben 29, 200619 r pava: dymovksy nedava grafy na web pokud to nema odbrzdeny. Tomu rozumím, ale přesto ideální je porovnání před a po úpravě na konkrétním autě, nebo přímo fyzicky vidět graf opět u konkrétního auta před a po úpravě. Možná jsem trošku nevěřící, ale to jen proto, že s chipováním nemám ty nejlepší zkušenosti. Měl jsem před lety chip u Felicie 1.3MPi od Cimbu, který měl zvýšit výkon z 50 kW na 63kW. Ve skutečnosti jsem změnu až na pár detailů (zvýšení volnoběhu, posunutí omezovače a možná trošku lepší pružnost motoru) nepoznal.
Duben 29, 200619 r no tak se me neco malo povedlo najit, nejedna se sice o Fabii, ale aspon nejaka informace - test http://www.auto.cz/testy/nova-skoda-octavi...mbu-114-kw.html snad to tady nikoho nepohorsi
Květen 1, 200619 r pava: pokud si naletel tak potom to chapu, nicmene kamarad mel od Cimbu feldu a jela super mel tam patnacky a ani ja se trinackama a seriovkou sem ho nestihal a mel jen chip, sani a vybrakovanej fejfuk od svodu jen trubku. Mel to tez od Cimbu, ja sem od cimbu zazil akorat 1.8T nejelo to spatne ale bylo to takovy nepravedylne najednou vykon hrc a pak spadl sportmotor dela tu krivku vic plochou a rozlozenou do celeho spektra otacek ne ze jedes jen v rozmezi 1500ot.
Květen 2, 200619 r Autor Teď před nedávnem jsem narazil na zajímavé stránky. Pokud s tím máte někdo zkušenost, podělte se pls. Zde slibují zvýšení ještě vyšší, ale bez uvedení grafů průběku výkonu a kroutícího momentu. Nu přikládám odkaz. http://www.abctuning.cz/menu4.php?id=1 Zde už mám ale obavu, že takto upravený motor bude žrát víc a i když to slibují, tak neude tak úplně splńovat ekologické normy EURO...
Květen 4, 200619 r Nechci chválit ani hanět, protože neznám. Ale mi by k případnému rozhodování stačilo se podívat právě na nabízené parametra motorů po úpravě, obzvláště parametry atmosférických motorů jsou totálně srandoidní. Zvýšit chipem výkon o 30% a krouťák o 40%, jak nabízí u 1.9SDi, to umí obravdu jen skutečný machr (nebo spíš kouzelník?)
Květen 5, 200619 r Autor OK . Pak už zbývá je Sportmotor nebo Cimbu. Na ty jsem zatím žádnou podastatnou kritiku neslyšel. Jinak zpět k úvodu. Nikdo jiný o novém motoru 1,4 63kW do Roomstru (potažmo Fábie II) informace nemáte?
Květen 30, 200619 r Fabia 1,4 16V MR 2007 má mít 59 kW a kroutící moment 132Nm, či-li další varianta. V čem se ty motory navzájem liší? Furt žádné informace?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.