Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

dobry den. chcel by som sa spytat ako sa da vymenit vymennik tepla. lebo ked zapnem klimu a pustim teply vzduch tak fuka poriadny smrad. najprv som si myslel ze to je iba pelovy filter no ten som vymenil a nic. tak som rozobral ten ventilator a videl som co vzduch vlastne ohrieva. ten vymennik je uplne spinavy no nemozem sa k nemu dostat. prosim poradte ako ho mam vymenit. dakujem

Vloženo

chcem ho vymenit preto lebo mi to aj slabo fuka na predne sklo a potom ho mam zahmlene. auto som kupil v lete a vymenil som vsetky filtre preto chcem vymenit aj tento.

Vloženo
chcem ho vymenit preto lebo mi to aj slabo fuka na predne sklo a potom ho mam zahmlene. auto som kupil v lete a vymenil som vsetky filtre preto chcem vymenit aj tento.

Je to bezna vec ked pouzivas klimu ze sa ti nasledne zahmlievaju okna, aj ked klimu nepouzivas.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...