Mituma Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 U passat 3c (samostatna packa pro tempomat,ale funkce totozna) se pri zapnuti tempomatu jako takoveho rozsvitila kontrolka a svitila stale pri aktivnim i neaktivnim tempomatu. Cili signalizovala ciste jen jestli je packa v poloze on, nebo off. Predpokladam ze u shade bude kontrolka fungovat stejne. Jinak ja mam 2006 a kontrolka nesviti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Proč nesvítí u 2006 už je tu dostatečně popsaný. Sice jde o prkotinu ale i od jiných majitelů O II vím že jim svítí při aktivním temp. a ne vždy při on na páčce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mituma Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 U passata 3c sviti pri on tempomatu a u OII 2006 nesviti vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 u OII 2006 nesviti vubec. Proč nesvítí u O II 2006, 2005 a 2004 vůbec ví každej co si tu o tom ve vlákně přečetl na což sem narážel v předchozím postu. Já mám 2005 MR06 a svítí mi (a proč tu taky je). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mituma Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 U passata 3c sviti pri on tempomatu a u OII 2006 nesviti vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 ste jak jantaři u OII svíti od MR2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Proč nesvítí u O II 2006, 2005 a 2004 vůbec ví každej co si tu o tom ve vlákně přečetl na což sem narážel v předchozím postu. Já mám 2005 MR06 a svítí mi (a proč tu taky je). máš měněné budíky beztak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 mcz: vždyť jo a taky už sem tu o tom psal. O jantarech máš taky pravdu :'> ale aspoň sem nesmyslně nedával dva stejný posty jako Mituma Slunce v duši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mituma Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Kuci pardoon, jen rikam ze ta kontrolka je k hov.u a u pastiky a shade to zda se funguje jinac. Kontroliodkum silu zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Tak třeba Japonský nebo Korejský auta to mají tak, že pro polohu ON svítí kontrolka zelená (aby nikoho nepřekvapilo když klepne na SET že pojede na tempomat) a při aktivaci SET svítí oranžová... Tedy když jedete s aktivovaným tempomatem svítí pro změnu kontrolky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Ja to len upresnim. Mam auto vyrobene 4/2007. Dostal som k nemu samozrejme navod na obsluhu a k navodu este jednu 12strankovu knizku: Dodatok Navodu na obsluhu - Technické zmeny 05.2006. V nej sa pise k tempomatu toto, citujem: Tempomat* - Kontrolne svetlo svieti v čase, kedy je aktivovaná regulacia nastavenej rychlosti Takze z toho vypliva, ze kontrolka tempomatu bola zobrazovana na budikoch presne od 5/2006. Dalej este MAXIDOT dokaze naviac od tohoto datumu zobrazovat Konfortne nastavenia, ako "automaticke zamykanie dveri", "konfortne ovladanie okna vodica, alebo vsetkych okien".. atd, atd. O tom bolo pisane v nejakom dalsom vlakne, tak nechcem zdvojovat temu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 no myslim, ze to neni presne... mam auto vyrobene 11/2006 a kontrolku tempomatu nemam, stejne tak nemuzu nastavit zamykani na maxiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Já mám auto 12/2006 a kontrolku tempomatu mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 tezko rict asi jak to vyslo, mas jeste zelene budiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Zmeny tohoto charakteru se zpravidla zavadi v tydnu 22 a 45 kazdeho roku. Podle toho, co je psano vyse se zda, ze kontrolka tempomatu mela byt zavedena v tydnu 22/2006, ale nakonec se zmena posunula na 45/2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 A pak by to mohlo byt ze ja ji nemam ale nuff jo Diky mave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Zahada s kontrolkou vyriesená Teraz sa pytam, je aj nejaky iny viditelny rozdiel mezi budikmi MR06 a MR07? Dal som si namontovat Maxika, zial dali mi starsi model, ako mam auto, tak by ma zaujimalo, ci nieje display inak podsvieteny, alebo neviem co, koli comu by sa mi oplatilo este raz menit budiky. Skratka, ked je maxik zapnuty behom jazdy a nemam zapnuty tempomat, ani sa nehrabem v menu, ci je vidiet nejaky rozdiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 pro bezneho cloveka neni - mozna nejaky vylozene technik by to poznal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 (editace) A co prave zaradena rychlost? Mne to nic take neukazuje, ale podla manualu by malo. Editováno: 10. Březen 2012, autor: 11Petuldo11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 podle me tu rychlost to ukazuje jeste novejsi auto, protoze ani v nasi FL z roku 2010 to nemame, ve sluzabakach to je asi az od MR2011, ale jistej si tim nejsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 MR2007 urcite ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Len DSG prevodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 U automatu je to jasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Chcem sa spytat ludi, co maju budiky bez kontrolky tempomatu a tym padom aj bez moznosti nastavovania Konfortnych funcii: Ide Vám zatvaranie okien klucom v zamku dveri, alebo s DO? Pytam sa preto, lebo mne sa zda, ze odkedy mam vymenene budiky mi to nefunguje. Niesom si isty, ci je to sposobene tymi budikmi, alebo to chalanisko nejak prestavil pri vymene, alebo koli tomu, ze som vyberal baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 kontrolka tempomatu nemá nic společného s DO ani s MENU maxidotu nauč koncové polohy stahování oken a mělo by ti okna fungovat na DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.