zemlub Vloženo 11. leden 2010 Vloženo 11. leden 2010 (editace) Nevím, zda to patří přímo sem, ale snad mě nebudete linčovat. :-) Jak moc je náročné (finančně a materiálně) přidat do Fabie 1,4 TDI ABS? Já ho u své octavie mám, ale jde mi o přítelkyni, v tomhle počasí by jí to moc pomohlo. Děkuji za každou radu. Editováno: 11. leden 2010, autor: zemlub Citovat
Lukynoo Vloženo 11. leden 2010 Vloženo 11. leden 2010 Keby si hladal, tak by si nasiel odpoved na svoju otazku. Uz sa to tu riesilo. Samozrejme sa to da dorobit, ale financna narocnost celej prestavby je tak vysoka ze naozaj jedine riesenie je predat auto a kupit ine co uz ABS ma z vyroby. Citovat
Milhausek Vloženo 11. leden 2010 Vloženo 11. leden 2010 jiné trubky, RJ abs, snímače na kola... kabeláž, kodování, odvzdušnění, brzdová kapalina atd... Citovat
zemlub Vloženo 11. leden 2010 Autor Vloženo 11. leden 2010 Já vím, všechny léta jsem jezdil bez abs, škoda 120, favorit, felicie. Mám už něco na sněhu najeto, ale nikdo my nevymluví, že pro ženskou je abs lepší. Znáš to, ženská dostane smyk, šloupne na brzdu a jede Citovat
cartmanko Vloženo 11. leden 2010 Vloženo 11. leden 2010 (editace) no mal som abs nachvilku nefunkcne a teda som sa parkrat zapotil. zvyknuty na abs neriesim nic len brzdim a zrazu v smyku... kto uz abs ma, tak nikdy viac uz bez abs jazdit nechce. da sa samozrejme jazdit aj bez abs, esp, airbagov, klimy, el oknien a zrkadiel, bez dazdoveho senzora a v konecnom dosledku aj bez dveri, okien, strechy, kapoty, ale s tymto vsetkym je to lepsie. Editováno: 12. leden 2010, autor: cartmanko Citovat
Návštěvník Vloženo 11. leden 2010 Vloženo 11. leden 2010 (editace) Pritelkyni pujcuji ted v zime Octavku ktera ma aspon ABS, socialni Fabii jezdim sam do prace. Uz bych auto bez neceho jako je ABS nekoupil, clovek preci hned pozna ze nektere kolo uz brzdi na doraz - bez ABS ka nevis kdy se ti kolo ci kola bloknou, maximalne poznas podle zvuku a sumu kol pripadne kdyz se zacnes tocit ABS ko ma obrovskou vyhodu ze muzes brzdit na plno a nemusis se trapit ktere kolo je na lede a ktere brzdi na asfalte- vsechny kola dostavaji maximalni brzdny ucinek !!! viz i video kdo nezna http://v-rybnickach.blog.cz/0701/video-skoda-abs-test Editováno: 11. leden 2010, autor: Návštěvník Citovat
zemlub Vloženo 12. leden 2010 Autor Vloženo 12. leden 2010 Vážně nemáte ponětí, jak moc je to náročné tahle přestavba? Citovat
Milhausek Vloženo 12. leden 2010 Vloženo 12. leden 2010 vždyt jsem ti to psal nahoře.. RJ ABS, trubky, čidla na kola atd... Citovat
ivomb Vloženo 13. leden 2010 Vloženo 13. leden 2010 Je to zasah do brzdove soustavy, a kdyz se nedejboze neco po... Kto umi, umi i na vratech od stodoly - ale tech je malo Citovat
Royce Vloženo 13. leden 2010 Vloženo 13. leden 2010 Nebude tam problém s technickou?? nemusí se to někde přihlašovat jako přestavba? Citovat
zemlub Vloženo 14. leden 2010 Autor Vloženo 14. leden 2010 Nebude tam problém s technickou?? nemusí se to někde přihlašovat jako přestavba? To si myslím, že určitě, protože v malém techničáku máš ABS psaný. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.