Publikováno Leden 12, 201015 r Prosím o radu Mám O1 1.6 75kw manual klima. Pri volnoběhu topení nehreje. Pokud trochu přidám plyn a zvýšim otáčky motoru tak to začně topit. Takto to je jak se zapnutou klima tak bez klimatizace. Teplota motoru má 90 stupňů
Leden 12, 201015 r Seš ve špatné sekci, jestli máš teda O1 ... :-) Jinak mě taky na volnoběh extra netopí, ale jestli ti netopí vůbec tak to bude vodní pumpu, může se protáčet vrtulka na hřídeli ...
Leden 24, 201015 r Mam taky problemy s topením chtěl jsem pročistit vyměnik tepla foukalo to slabě a studeny vzduch pročistil jsem ho přimo od motoru chemie atd. hura topilo to 5min pak praskl. radějí než čistit vyměna takova střední třida stoji kolem 520Kč A tady je moje otazka mam to napul rozebrane a potřebují vědět na to abych mohl vytahnout topení musím odmontovat airbag a celou tu vzpěru nebo to vytahnu i bez toho prosím o co nejrychlejší rady rano jdu na to
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.