Přejít na obsah

Prestal fungovat cd changer

Doporučené příspěvky

Zdravim, potreboval bych radu.

Po odmrazeni auta na kterem byla 2mm vrstva ledu (snih jsem odmetl) me nekudy zateklo do auta (vlhkej koberecek u spolujezdce; asi setim ledem posunula ta plastova lista na ktere jsou trysky ostrikovacu), od te doby me nefunguje cd changer.

Nesviti na nem zadne tlacitko, pokud se prepnu v radiu na changer tak na prvni pozici dostanu hlasku CD ERROR, na ostatnich pozicich je info EMPTY SLOT. Changer je plny: 6 CD.

Auto jsem dal do vytopene garaze - mozna je to blbost, ale pokud to vyschne mozna to zacne fungovat???

Co myslite? Setkal se s tim uz nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli je to v záruce tak bych se s tím vůbec neřešil do servisu a nazdar :)

A pokud ne bude to horší v první řadě to chce odstranit zatékání pro případné další neduhy a zadruhe zkonbtrolovat kam všede se voda dostala? případně zkontrolovat pojistku?

Odkaz ke komentáři

Dekuju vsem za tipy a postrehy. Jedna se o roomstera, v zaruce to uz neni. Ted jsem jezdil sluzebakem, takze jsem to neresil. R stal v garazi. Na ty pojistky se mrknu.

Jenom zde uvedu jeden zajimavel postreh. Dostala se ke me informace od cloveka kterej pracoval na vyvoji R - s tou listou (plast na kterem jsou trysky ostrikovacu) byly problemy uz pri uvadeni na trh, ale nikdy se to na 100% nevyresilo, pac to drzi jenom na 2 plastovech sroubcich (pri zavreni kapoty se to pritlaci) --> proste konstrukcni chyba, no a ten led tomu hodne pomohl - proste se ta lista posunula. Jinak pokud jsem mel R venku za jakyhokoli deste at uz staticky nebo jsem jel, vzdy jsem byl suchu a teple  :p

Odkaz ke komentáři

Tak jsem mel cas a podival jsem se na ten changer. Bohuzel do neho zateklo a dost kontaktu je spalenych na obou deskach. Myslim, ze to je neopravitelne .... nektery ty maly kondenzatory vypadaji taky ze jsou spaleny.

Jedine snad nekde sehnat ty desky

BTW: changer je panasonic

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...