Červenec 20, 200619 r MichalP : něco takového bych si představoval. Jak dlouhý závit má ta tvoje anténa. Já mám sklopnou a závit musí být dost dlouhý, abych to do toho držáku uchytil. Jo, a to je vytahovací nebo vcelku a je ohebná? Tahle má šroubování i do antény, takže jsem uřízl hlavičku delšího šroubu a pak už jsem si to nastavil na odpovídající délku zašroubováním do antény. Je vcelku protože je celá kovová, ale dá se rychle sundat a v myčce už nic nemláti do zadního skla.
Červenec 21, 200619 r Tak už je opět vše jinak. Už tam mám zase ten původní bič, Byl jsem dnes na nákupu v Globusu na Zličíně a když jsem přišel k autu tak byla ta krásná malá anténa fuč. Nejspíš se asi někomu líbila stějně jako mě, doufám že mu ji taky někdo sebere a nebo uhodí blesk. Nechám tam teď tu starou, protože se mi nechce předělávat antény pro šmejdy jako byl tenhle.
Červenec 21, 200619 r Nikdo neporadí? Dám půl království a bečku piva k tomu a co sestru? Pokud je tedy pěkná
Červenec 21, 200619 r Tak už je opět vše jinak. Už tam mám zase ten původní bič, Byl jsem dnes na nákupu v Globusu na Zličíně a když jsem přišel k autu tak byla ta krásná malá anténa fuč. Nejspíš se asi někomu líbila stějně jako mě, doufám že mu ji taky někdo sebere a nebo uhodí blesk. Nechám tam teď tu starou, protože se mi nechce předělávat antény pro šmejdy jako byl tenhle. To byl parchant!! Tohle mě fakt vždy naprdne. Něco uděláš, vymyslíš a holt někdo závistivý to musí mít taky a nejlíp hned a to tvoje. Parchanti
Červenec 21, 200619 r Tak už je opět vše jinak. Už tam mám zase ten původní bič, Byl jsem dnes na nákupu v Globusu na Zličíně a když jsem přišel k autu tak byla ta krásná malá anténa fuč. Nejspíš se asi někomu líbila stějně jako mě, doufám že mu ji taky někdo sebere a nebo uhodí blesk. Nechám tam teď tu starou, protože se mi nechce předělávat antény pro šmejdy jako byl tenhle. To byl parchant!! Tohle mě fakt vždy naprdne. Něco uděláš, vymyslíš a holt někdo závistivý to musí mít taky a nejlíp hned a to tvoje. Parchanti Přesně, jsme takový nosiči ryb, to bych blil. Člověk jde tomu štěstíčku naproti a pak taková rána.
Listopad 27, 200816 r Ahoj mám dotaz asi mám anténu nebo zesilovač v pr..... a když se mění anténa tak se to musí i s kabelem nebo je pod střechou nějaká spojka a použije se stávající kabel?? a nebo koupit extérní zesilovač? Děkuji za odpovědi jak připojím anténu k autorádiu tak nic nehraje ale když připojím k rádiu obyč drát tak rádio jde doted to hrálo a samo od sebe přestalo, rádio mám Panasonic CQ-RX200N
Únor 28, 201114 r nevíte někdo jak vytáhnut prut z origo držáku na fabii. bohužel mám sklápěcí prut, po vyšroubování jde jen sklopit a nepřišel sem na to, jak by šel vytáhnout celý :-(
Květen 26, 201114 r Mám stejný problém.. Šroubuju, šroubuju a furt nejde ven. Upadl mi kus vršku a nevím, jak ji mám vyměnit za novou. Poraďte mi, prosím.
Květen 26, 201114 r Šroubuj šroubuj a tahej. Tahej trochu fest. Je třeba fakt tahat trochu víc než by se zdálo, ale vyleze, neboj.
Květen 26, 201114 r kovová.... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/126-3-nahradni-pruty/5/350-nahr-prut nebo... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/126-3-nahradni-pruty/5/1448-prut-anteny
Červen 1, 201114 r Tady je jedna ORIGO: http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_prut_anteny_shark_20_cm_original-505004
Červen 1, 201114 r Na té fotce mi přijde ten šroubek trochu krátký, ale možná je jen kratší o ten čudlík, který jinak dělá tu aretaci. Zato cena není nijak "krátká" , na to, že originál prut (bičík) jsem kupoval za devět pětek. Každopádně mít problém s nízkým průjezdem do této antény bych šel okamžitě!
Listopad 19, 201113 r Co tohle? :' /> Neber to plííís na vážno já ji chci také dal jsem hliníkovou asi 12 cm v autotuningu a signál redy mam rádio pioneer 3200 bt s navi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.