borbo Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 po výmene pantografu sa mi nedarí nastaviť stierače .... vodičov ide v poriadku no od spolujazdca ako keby sa chcel predbehnuť a vždy sa zapletie s vdičovým ... už som z toho zúfaly ... poradťe mi Ď. O1 1,9SDI r.v. 2002 Sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 No pred montazou treba par krat prebehnut motorcek aby sa nastavil do vychodzej polohy,potom az nasadit tiahla. Tie maju byt vodorovne nastavene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borbo Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 ako vodorovne? motorček som prebehol tak aby bol v parkovaciej polohe, tiahla som nasadil tak, že to čo ovláda vodičov stierač je v ose z prevodom čo ide na motorček ... skúšal som aj ine polohy upevnenia tiahla ale táto sa mi javy ako najlepšia no i tak to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 nemáš přehozený ramínka stěračů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 to ti musi stacit. neda sa odfotit priamoz pdfka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borbo Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 DIK, CHYBA JE V TOM ZE V OBCHODE MI TO ZLOZIL OPACNE!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.