Přejít na obsah

Cinkání a pískání


Jakub Pícha

Doporučené příspěvky

Tak se mě včera stala taková nemilá věc, o to horší, že jen jednou. Jedná se o vůz Škoda Octavia TOUR 1.9TDI ASV 81kw, rv.2005, mr.2006.

Jel jsem městem asi tak 50km/h a najednou zničeho nic se ozvalo pískání a cinkání jakoby kovu odněkud zepředu. Okamžitě jsem zastavil a vypnul motor. Otevřu haupnu a řeknu přítelkyni ať nastartuje ale už se to nezopakovalo, přidávala plyn, ale stále nic. Preventivně jsem poplácal plasty, jediné co mě napadlo. Potom jsem jel nakoupit, objel 3 supermarkety a pak domu a auto jsem moc nešetřil, ale už se nic neozvalo. Ještě dodám že celé se to stalo po cestě asi 650km, kdy byl celou dobu klid, pár zastávek a nikdy nic. Pak 20 minut pauza a tohle asi o 2km dál ve městě.

Nemáte někdo tušení, nebo nápad co by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

kdyz jedu v zime do prace tak na sumave v urcitem useku sypou sterk. kdyz to vleti do brzd tak si clovek mysli , ze s autem je konec. staci chvilka a je to venku. uz jsem si na to zvyk. zadnej strach byl to urcite kaminek :palec2:

V zime jezdim hodne po sterkovanych silnicich a za zimu nejmin 3x mam kaminek v kole. Dostane se zezadu mezi ochranny kryt a kotouc a dela sileny rambajs. Je to az neuveritelne, jak hlasitou zvukovou kulisu dokaze vytvorit. Jsem uz z toho dost namichnuty. Nekdy totiz nechce vypadnout sam a musim do servisu na zvedak sundat kolo a kaminek vystourat. Fakt mi to uz leze na nervy. Jestli nekdo vite jak tento nesvar vymytit dejte vedet. Uvazoval jsem o tom nejak ten kryt oriznout nebo nejak ohnout aby ty kaminky snadneji vypadavaly. Minule mi tam trcel 120 km a stale piskal, je to deprimujici, kdyz mate skoro nove auto a vsichni se za Vama otaceji, ze vam to vrze jako by melo za chvili upadnout kolo. Moc prosim o radu pokud nekdo vi jak na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...