kimmi Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Chcel by som poradiť ohľadom pípnutia.Mám Fábiu Combi 1,2HTP 47Kw+LPG.Všetko funguje ako má.Stalo sa mi že mi počas jazdy niečo píplo a neviem čo to bolo.Žiadne kontrolka sa nerozsvietila ani neblikla.Vždy mám počas jazdy pustené rádio na hlasitosť cca 5-7.Rádio Symphony CD 8x repro.Absolútne som nič nepostrehol,ani na výkone motora nič nebolo badať.Toto pípnutie som pozoroval už 3x. Mám presne tento akčný model auta: http://moje.auto.cz/Danci/skoda-fabia-combi.html Prosím skúste poradiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Nepípá to náhodou při námraze, když poklesne venkovní teplota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Absolútne neviem presne definovať kedy to urobí,jednoducho som (sme )si všimol že niečo píplo a teplota bola plusová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Ta se pořádně podívej protože když to klesne na 4°C tak se objeví u teploty sněhová vločka a v tu dobu to pípne(alespoň u mé OII,ale to by mělo být i u fábky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 A nepípá ti to náhodou v rádiu? Zapnutá TP funkce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Mohlo by to tak byť,ďík za návod na odhalenie pípnutia,musím to vysledovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Aj TP funkciu mám zapnutú,no zdá sa mi že intenzita hlasitosti pípnutia bola vždy rovnaká,nezávisle na hlasitosti rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 to bude pp. ten pipa pri viacerych teplotach prvykrat pri +4 potom pri nizsich s tym ze pod nulou tepolota aj blika ale to na maxiklu ako to je na malom pp neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Zase tady někdo dobře čte! ACEK už několikrát jsem se pobavil u Tvých příspěvků Píše že mu to pípá během jízdy, ne při startu. Přikláním se k názoru bolka. Mě rádio pípne při RDS (když vysílají zprávy o dopravě). Jinak PP by sám o sobě neměl co pípat. Vždy by to mělo být spojeno s něčím na palubce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 jo.. s rožnutím vločky :-D pípne při +4 a při -5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Tak se bav mě když teplota klesne i během jízdy pod 4°C tak to dá vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 PP během jízdy, pokud klesne teplota pod 4, tak ukáže teplotu s hvězdičkou, ale je možná, že při lepší výbavě je to spojený i s akustickým signálem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Zase tady někdo dobře čte!ACEK už několikrát jsem se pobavil u Tvých příspěvků Píše že mu to pípá během jízdy, ne při startu. Přikláním se k názoru bolka. Mě rádio pípne při RDS (když vysílají zprávy o dopravě). Jinak PP by sám o sobě neměl co pípat. Vždy by to mělo být spojeno s něčím na palubce. RDS nepípá.. pípá TP o kterým výše píšou víš... já se někdy zase bavím u tvých... zkus pomáhat problémy řešit a neřeš to jaký stýlem někdo odpovídá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Dodo-Kolín čti!! Strana 14. http://ws.skoda-auto.com/download/4all/Doc...UsersManual.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 18. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Mohlo by to súvisieť s tou signalizáciou vločky.V mojom manuáli som o tom nemal písané,ten čo som si stiahol na to upozorňuje.Vysledujem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Jestli máš F1 tak ta nemá pravděpodobně akustické hlídání. Teda alespoň ne F1 bez maxiku mé ženušky není. Vypni TP funkci o dopravním hlášení a pak dej vědět,bo vločky na palubáku si všimneš. Pokud teda sleduješ tachometr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Tkže je to tak ako uviedol "acek".Mám sice F1 2004 ale je to tak s tou vločkou.Dnes som šiel z práce a bolo 4,5C.Zameral som sa nato.a naozaj keď klesla teplota na 4C objavila sa snehová vločka,PP zablikal a zaznela zvuková signalizácia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Ve volným čase můžeš študovat návod aby tě zase něco nepřekvapilo.Ať ti dupou koníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Tkže je to tak ako uviedol "acek".Mám sice F1 2004 ale je to tak s tou vločkou.Dnes som šiel z práce a bolo 4,5C.Zameral som sa nato.a naozaj keď klesla teplota na 4C objavila sa snehová vločka,PP zablikal a zaznela zvuková signalizácia. Vždyť jsem ti to napsal hned na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Woody,prepáč ale nejak som to nebral ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 (editace) Ty woe sem si zase naběhl. Radši psát už nic nebudu To by mě nenapadlo, že někdo vločku nezná Editováno: 26. Únor 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.